Connect with us

Viral

Yoe Parey Dendang Lagu Dangdut, Namun Benda lain yang menjadi tumpuan ramai

Published

on

Yoe Parey atau nama sebenarnya, Muhammad Ashrul Hakim bin Lukman merupakan antara pelakon yang menjayakan slot Drama Spontan di saluran YouTube milik bintang media sosial, Syahmi Sazli.

Telatah bersahaja Yoe dalam menuturkan dialog secara spontan cukup menghiburkan dan berjaya menceriakan hari netizen, sekaligus melonjakkan popularitinya di platform video popular itu.

Menerusi entri terbaru Yoe Parey dalam halaman instagram nya, Yoe berkongsi nyanyian lagu dikir barat. Rata rata netizen memberi komen komen yang positif pada Yoe namin kelihatan seperti ‘benda’ lain yang diperhatikan oleh peminat Yoe.

Video Penuh nyanyian Yoe Parey:

Namun begitu, min rimbabara harapkan orang ramai agar sentiasa mendoakan kebaikan pada Yoe Parey.

Nama Yoe Parey diilhamkan kerana dirinya yang sering diejek rakan sebaya dengan jolokan ‘Yoe Parang’. Selain berlakon, dia juga menyimpan bakat terpendam dalam bidang nyanyian.

Gemar memuat naik rakaman nyanyian di Instagram untuk menghiburkan para pengikut. Mula mengenali Syahmi Sazli selepas youtuber itu melihat aksinya dalam sebuah video live di media sosial.

Drama lakonan pertamanya bersama Syahmi adalah menerusi watak inspektor dalam ‘Drama Spontan 6’ yang sekaligus melonjakkan popularitinya.
Berlakon tanpa bekalan skrip, sebaliknya hanya beraksi secara spontan kerana berdepan masalah mengeja sebagaimana rakan gandingannya, Asif.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara