Tiada siapa ingin kediaman mereka menjadi sasaran penjen4yah. Maka tidak hairanlah ramai orang pasang CCTV diluar rumah mahupun di dalam rumah. Kamera CCTV juga digunakan untuk merakam bukti video berkenaan kecvrian untuk tuntutan insurans kemudian.

Pagi tadi tular satu video CCTV berdurasi 27 saat memaparkan seorang pakcik tua berada di dalam pagar rumah yang menggunakan sistem autogate.

videokaki dia puc4t dia takda bayang penampakan pakcik peiik pagar rumah yang terkunci pandang arah cctv 610392c27cd3e

Video tersebut dikongsi oleh seorang pengguna tiktok, Tieyna Rahman . Video tersebut telah meraih lebih 150 ribu tontonan sejak awal pagi tadi.

“Pandang direct arah CCTV…”

videokaki dia puc4t dia takda bayang penampakan pakcik peiik pagar rumah yang terkunci pandang arah cctv 610392c3f07f1

“Husband dah banyak kali dengar orang kuis2 batu kerikil tepi rumah”

videokaki dia puc4t dia takda bayang penampakan pakcik peiik pagar rumah yang terkunci pandang arah cctv 610392c56c51f

Pengguna tiktok tersebut yakinkan diri untuk percay4kan p0lis yang menyatakan bahawa itu adalah orang kurang sium4n. Video tersebut telah meraih pelbagai reaksi daripada netizen

videokaki dia puc4t dia takda bayang penampakan pakcik peiik pagar rumah yang terkunci pandang arah cctv 610392c6da4b0 videokaki dia puc4t dia takda bayang penampakan pakcik peiik pagar rumah yang terkunci pandang arah cctv 610392c8522f0 videokaki dia puc4t dia takda bayang penampakan pakcik peiik pagar rumah yang terkunci pandang arah cctv 610392c9be81f

Kita masih lagi menunggu info terbaru dari pengguna tiktok tersebut. Apa-apa pun jangan lupa berdoa supaya Allah menjaga keselamatan kita daripada segala kebvrukan. Mudah-mudahan kita dijauhkan dari segala perkara yang tidak diingini. Amin!!!

 

Sumber : tiktok Tieyna Rahman

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Previous article“S4ka Sape Terlucut Ni…” Tular Video ‘Lemb4ga’ Datang cucvk Vaks1n Bikin Netizen Terhibur
Next articleFarah Ann Ded4hkan Sikapnya yang Tidak Diketahui Orang Ramai

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here