[VIDEO] “Stedy je..” Gelagat Anjing Ditemui Pakai Seluar Raih Perhatian- ‘Siapa Lah Pakai Kan Tu’

Telatah dan ragam haiwan jalanan sering kali menambat hati orang ramai yang mudah tersentuh setiap kali melihat mereka ini. Namun lain pula yang berlaku pada seekor anjing ini yang men.curi perhatian gara-gara dia dilihat memakai seluar pendek mengalahkan seperti manusia biasa.

Gelagatnya ini dirakamkan semasa anjing itu dilihat merayau-rayau di sebuah kawasan perumahan. Malah netizen turut sama terhibur dan tertanya-tanya bagaimana anjing itu mampu memakai seluar itu atau mungkin dipakaikan oleh pemiliknya.

https://youtu.be/aGJUA37NAVY

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu merakamkan gelagat seekor anjing berwarna coklat yang dilihat memakai seluar pendek. Gelagat lucunya ini turut membuatkan lelaki itu ke.tawa melihatnya apabila anjing itu berada berhampiran dengannya ketika itu.

Lelaki itu sempat berseloroh mengapakah anjing itu sempat membuat lawak pada waktu pagi ketika itu dengan memakai seluar. Walaupun memakai seluar, anjing itu langsung tidak kelihatan kekok atau tidak selesa seolah-olah dia sudah biasa memakainya.

anjing

Anjing itu kemudian berlalu masuk ke lorong kecil sambil ditunggu oleh seekor lagi anjing yang lain. Ada juga netizen yang memberitahu mungkin juga anjing itu dipakaikan seluar oleh pemiliknya sendiri sebelum keluar rumah.

Di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat gelagat anjing yang dilihat memakai seluar itu. Malah ada yang berseloroh mungkin selepas ini anjing itu akan memakai baju pula oleh pemiliknya nanti.

“Siapa lah yang pakai kan tu.”

gelagat anjing

“Anjing tu tutup au.rat bang.”

seluar

“Wei member aku tu, patutlah tak jumpa. Kat sini rupanya.”

komen

“Esok dia pakai baju pulak bang.. mana tau.”

tik tok

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*