[VIDEO] Pernah Nyatakan Niat Beri RM50k, MK K-Clique Jumpa Pakcik Hadi

Sejak beberapa hari lalu h4ngat diperkatakan mengenai video seorang warga emas dim4lukan di khalayak ramai oleh seorang influencer dan usahawan sehingga mengundang kec4man hebat netizen.

Video tersebut turut mendapat perhatian ahli kumpulan K-Clique, MK, yang mahu memberikan sebanyak RM50,000 berkenaan selepas ger4m apabila mengetahui warga emas berkenaan ditawarkan RM50 kerana berani tampil ke hadapan.

Bagaimanapun, perkongsian MK di Insta Story mengenai pemberian RM50,000 itu telah dip4dam. Menerusi Insta Story berbeza MK memohon maaf kerana terlalu emosi apabila melihat warga emas berkenaan diperlakukan sebegitu.

Terbaru, MK berkongsikan video berpeluang bertemu dengan warga emas dikenali sebagai Pakcik Hadi itu di Pusat Transit Gel4ndangan Kuala Lumpur untuk bertanya khabar.

Menerusi perkongsian itu, MK menitipkan doa agar Pakcik Hadi sentiasa diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki dalam hidup.

Perkongsian penyanyi rap itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji MK yang sudi menyantuni warga emas tersebut dalam masa sama memberi contoh kepada anak muda yang lain.

Sumber:rotikaya

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*