Connect with us

Entertainment

[VIDEO] Netizen Tercuit Hati Lihat Oyen kena T4ngkap, “Tolong… Saya Ada Bini 4”

Published

on

Ada-ada sahajalah telatah kucing yang kini membanjiri ruangan media sosial mahupun di platform aplikasi popular, TikTok dimana ramai pengguna cukup gembira berkongsikan telatah kucing mereka.

Mana tidaknya, pemilik kucing juga tidak menyangka bahawa kucing yang dipelihara mempunyai bermacam-macam ragam yang boleh mencuit hati mereka.

Seperti mana yang dikongsikan ini pula, ternyata telatah si Oyen membuatkan ramai berdekah kerana kononnya telah berniaga tiada lesen dan tidak memakai mask yang mana tindakannya itu menyebabkan si Oyen akhirnya di t4ngkap.

IMG_20210730_082445

Lebih melucukan kisah si Oyen yang di tangkap ini mer4yu kerana mempunyai empat ekor bini yang perlu dijaga. Malah setiap kisah yang diceritakan ini memaparkan telatah si Oyen yang p4srah sahaja.

Meskipun dig4ri dan ‘di4ngkut’ akib4t kesalahannya itu, Si Oyen tetap bersikap selamba sehingga orang ramai tidak dapat men4han rasa ‘ger4m’ kerana kecomelannya.

Menjengah ke ruangan komen selepas video itu di memuat naik melalui aplikasi TikTok, telatah si oyen ini mendapat ratusan komen ramai yang memberikan reaksi-reaksi lucu selepas menonton kisah si Oyen itu.

“Dah la abang saya naik FYP, adoh betul tu dia ada 4 bini”

Oyen

“Haih aku t4kut silap2 bal4i p0lis tu geng oyen yang pegang nanti”

IMG_20210730_082917 IMG_20210730_082938

“Sokong oyen tak bersalah…”

Oyen

SumberTikTok via HCL

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara