Connect with us

Viral

[VIDEO] “Menang!s..” Pergi Rumah Iqbal Pukul 3 Pagi, Vida Dedah Yakin Dah Kena S!hir!- ‘Aku Runtuhkan Maruah Cari Jantan Sebab..’

Published

on

Jutawan kosmetik popular Datuk Seri Vida (DSV) mendedahkan dirinya melakukan solat sunat Tahajud sebelum mengagahkan diri ke kediaman bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli seawal pukul 3 pagi.

Jelas DSV atau turut dikenali sebagai Vida, 49, kehadirannya secara men.ge.jut di kediaman pemuda berusia 27 tahun itu bagi menyedarkan dirinya bahawa telah di.si.hir!

“Saya bukan nak menunggang agama pergi jumpa jantan pukul 3 pagi. Tapi apa saya nak cakap saya kena buat solat tahajud dulu, saya kena minta doa dari Tuhan adakah aku patut pergi.

“Kalau aku tak patut pergi, Kau putarkan aku pergi tempat lain atau tak jadikan aku pergi ke sana, atau men.gan.tuk.

“Maka lepas buat tu, saya pergi atas sebab si Iqbal dah kena si.hir, kau takkan rasa sa.kit. Orang takkan percaya. Saya mengenali Iqbal selama tujuh tahun dia bukan orang macam ni.

“Tengok mata hitam, kulit dah tak putih lagi, dah jadi kelabu asap. Saya kenal kulit Iqbal putih macam mana,” tegasnya menerusi sesi siaran langsung di Instagram pada Ahad.

Minit ke 13 Vida mengngis:

Kata Vida lagi, dia tidak terus menyerbu masuk ke kediaman Iqbal sebaliknya, pembantu peribadinya, Dila masuk ke rumah terbabit 30 minit lebih awal kerana perlu menggunakan tandas.

“Ketika di sana Dila (pembantu peribadi) masuk 30 minit barulah saya masuk. Nasib baik Dila nak buang air besar, dia gegar rumah orang tu sampai nak runtuh.

“Saya jumpa dua pengawal keselamatan, seandainya tidak diizinkan Tuhan mereka dah halau saya balik. “Walau aku DSV, aku rendahkan martabat, run.tuhkan ma.ruah aku, menjatuhkan nama aku mencari jan.tan muda waktu 3 pagi. Adakah kau DSV yang namanya di atas sana, melutut mencari jantan umur 27 tahun bekas PA aku!” tambahnya.

Selain itu, Vida yakin bahawa Iqbal kini telah di.si.hir tanpa sedar dengan niat sebagai perantara untuk men.ja.tuhkan perniagaannya.

“Dia sayang saya, anak-anak saya tiba-tiba jadi ben.ci. Okey tak apa fine, close the story. Saya banyak berdiam diri tapi saya tahu you dah kena si.hir oleh mereka yang nak menjahanamkan bisnes aku, mereka deng.ki.kan aku, guna Iqbal untuk men.jatuh.kan aku dan ma.ruah aku.

“Si Iqbal ini adalah orang perantaraan yang dihantar si.hir untuk meng.han.curkan kebahagiaan aku. Kita ada bukti tapi saya tak mahu cakap namanya, biar Tuhan balas!

“Yang sembahyang, pergi Makkah, tunjuk alim, buat orang disebabkan ha.sad deng.ki melihat keka.yaan aku.”Kalau tak nak kat saya, tak kisah. Saya pun ada harga diri, tapi saya nak selamatkan dia daripada dipergunakan orang lain yang dengki dan sa.kit hati saya. Aku hanya nak kejar kaya ak.hirat.,” dedah Vida lagi sambil memaafkan perbuatan khurafat individu berkenaan.

Kata Vida lagi, seorang ustaz telah menjalankan rawatan perubatan secara Islam dan menemui pelbagai bahan ko.tor dalam tel.ur ayam kampung selepas selesai proses tersebut baru-baru ini.

Sabtu lalu, kehadiran Vida ke kediaman Iqbal mendapat perhatian ramai hingga mencetuskan kata-kata negatif terhadap pelantun lagu I Am Me itu.

Dalam pertemuan itu, Vida difahamkan telah menghadiahkan sebentuk cincin bertatahkan permata tanzanite yang dipercayai bernilai lebih mahal daripada permata.

Batu permata berwarna biru itu hanya boleh ditemui berhampiran Gunung Kilimanjaro, Tanzania, Afrika.

Ia dipercayai boleh menyembuhkan tubuh secara dalaman dan menyeimbangkan tenaga dalam badan.

Sumber: Gempak

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara