Connect with us

Entertainment

“Video Lofa nak mengg0da?” – Netiizen

Published

on

Tak Ketinggalan, Neelofa Lancar Misi Bantuan M4ngsa Banjir

Neelofa melalui Pertubuhan Kasih Neelofa (PKN) yang diasaskannya, melancarkan tabung membantu m4ngsa banjir di negeri terjejas terutama Kelantan, Pahang dan Johor.

Melalui perkongsian di media sosial, Neelofa merayu orang ramai yang prihatin dengan nasib m4ngsa banjir menghulurkan sumbangan dengan melayari www.kasihneelofa.org.

Selain itu, Neelofa meminta mangsa banjir dapat memberi maklumat termasuk rakaman video dan gambar agar bantuan boleh dihantar kepada mereka.

“Saya akan semak mesej langsung yang diterima dan cuba usahakan kutipan melalui sumbangan dihulur orang ramai.

“Kami akan cuba beri bantuan sebaik mungkin kepada mereka yang memerlukan,” katanya melalui Instagram Story.

beliau ada upload 2 video yang macam make up guna contact lens?gaya slow motion itu,netizen

anggap nak menggoda siapa?

pendapat netizen ada yang suka dan tak suka?

Jap.. Aku tanya.. Jangan m4rah.. Tapi bila berniqab boleh la buat mata mengg0da mcm tu? Soalan aku ni sebab aku nak tau.

Tak boleh kalau bukan lopak… kl lopak semua boleh..Nak god42 orang awam nak buat apa.. silap2 jadi sumber aktiviti dlm bilik air je.. ewwwww..God4 tok laki dpt gak pahala..

Dia ni nak berubah tapi tetap tak boleh nak lepaskan apa yg dia suka.Buat2 video yang tak bersesuaian dengan penampilan.Padahal tahu benda2 sebegini har4m hukvmnya tapi masih still buat.

Susah nak husnuzon.

Apa lopa buat semua x kene ek. ..

Erm nasib laa badan

Lol

Klo hajah bole je u..Tp pelik gak kate nk tutup kecantikan dlm mase same tunjuk2 Ape pn thank u tlg m4ngsa banjir..

sibuk je nak hukvm Neelofa. Dia kenal ke dgn uolss? lebih baik tengok dan baiki diri sendiri yang sah-sah tak sempurna.

Sian lopa..buat baik pon kena kec4mmm..lofa antar la ke terengganu jugak..terengganu teruk jugak tu

merepek repek je lopak ni. perangai mcm budak umur 21 tahun yg malu malu. tpi dia dah tua lah kan. tk sesuai cam nk acah acah tarik tarik tudung ala ala malu malu gitu. tak sesuai dah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://apaceritatv.com.my/lofa-upload-video-tapi-video-itu-jadi-bualan-netizen/

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara