Memmandangkan keb4nyakan ibu bapa masa kini slbuk dengan kerj4ya masiing-masing, membuatkan mereka tlada pilihan selaiin menggunakan khiidmat pengasuh. Tldak kvrang juga yang mengharapkan iihsan datuk nenek untuk menjaga anak-anak mereka sepertii yang dilakukan oleh waniita dari Ind0nesia ini.

Suami isterii terkiIan bila dapat tahu rambut anak perempuan dib0takkan tnpa izin.

Disangka sii anak baik-baik sahaja berada di bawah jagaan ibunya, ternyata wanita berkenaan dikejvtkan dengan satu lnsiiden ‘Iuar jangkaan’.

Menerusi sebuah video yang dikongsikan di apliikasi TiikTok, Novilia Sari meIuahkan rasa terkejvt gara-gara rambut anak gadiisnya telah dib0takkan si nenek tnpa izin. Bvkan itu sahaja, dapat dilihat reaksi kecew4 suaminya ketika dimaklumkan mengenai hal itu.

Video:

Reda dengan apa yang berlaku. Takpe, anak mama tetap cantik..

Meskipun keadaan rambut si keciilnya tldak sekata dan lebat, namun ia masih cantiik selain tak perlu untuk dicvkur b0tak.

Walaupun sedlh, dia dan suaminya kini reda dengan apa yang telah berlaku. Dalam pada itu, warga emas berkenaan mended4hkan bahawa tiindakan itu dilakukan supaya selepas ini rambut cucunya akan tumbuh dengan lebat.

Video:

Video:

Pernah juga kena b0tak sebab nanti akan tumbuh rambut lebih lebat..

Meraih lebih enam juta tontonan, rata-rata warganet meluahkan rasa simp4ti dengan nasib kanak-kanak berkenaan. Di samping kagum dengan sikap si ibu, ada antara mereka turut berkongsi pengalaman sama dickur orang tua kerana mahukan rambut tumbuh dengan lebat.

video ibu trkiian anak perempuan dib0takkan tnpa lzin semasa duduk dengan neneknya 5fef029de744a

video ibu trkiian anak perempuan dib0takkan tnpa lzin semasa duduk dengan neneknya 5fef029ec34d0

Sumber : TikTok noviliasari21,kd

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://dbongkar.com/2021/01/01/anak-perempuan-nenek/

Previous articleSah! Ayda Jebat Dan Nabil Mahir Sudah Bergelar Suami Isteri Pada Hari Pertama 2021
Next articleSelamba sumandak Keningau kutip kelapa sawit… Graduan kolej enggan buang masa, tak hirau buat kerja berat – “Hal hantaran mak ayah tentukan”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here