Connect with us

Entertainment

Ustaz Ebit Lew Ded4h Keadaan Terkini Dato M Daud Kilau, Tak Sangka Walau Dah Uzvr Tetap Senyum Melayan Tetamu

Published

on

Pendakwah bebas dan usahawan yang dermawan, Ebit lew telah meluangkan masa untuk mel4wat penyanyi yang dulu terkenal dengan lagu cek mek molek iaitu Dato M Daud Kilau yang kini sedang uzvr di kediaman beliau..

Walaupun sedang dalam keuzuran tetapi Dato M Daud Kilau masih senyum ceria dan semangat untuk melayan tetamu.

Menurut Ustaz Ebit Lew, beliau berkongsi hadiah dengan Beliau dan beliau juga sempat menyanyikan lagu untuk Ustaz Ebit Lew.

Seb4k sayu hati rasa baru ziarah Dato M Daud Kilau dan datin di Bagan Dato. Walau uzvr beliau masih senyum ceria semangat melayan tetamu.

Sedap laksa. Beliau berdoa bersama-sama tadi. Lemah lembut orangnya. Tak bagi kami balik kalau tak makan. Semua kru kena makan..saya suap beliau. Katanya kali pertama ni kena suap dengan ustaz.

Alhamdulillah saya berkongsi sedikit hadiah dengannya. Ulang-ulang cakap terima kaseh. Dan banyak sangat ni. Tak nak ustaz susahkan ustaz. Apalah sangat dengan hadiah berbanding doa dari yang baik dan mulia. Doakan saya yer.

Doakan supaya Dato M Daud Kilau sihat dan diberi kekuatan umur panjang memberi manfaat untuk ummah dan ibadah.

Tadi beliau sempat menyanyi bersama. Macam dengar dekat radio lagi. Sedap suara

Kami mendoakan supaya dipermudahkan segala urusan beliau dan semoga beliau kuatkan semangat dan kembali menjadi seperti sedia kala kerana industri muzik sekarang masih memerlukan khidmat penyanyi veteran yang berpengalaman seperti beliau yang banyak berjasa dalam industri muzik tanah air kita.

Sumber : Fb Ebit Lew

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara