Connect with us

Entertainment

Usik dengan cic4k sampai menj3rit, tel4tah Hafiz Mahamad & Aina undang lebih 2 ribu komen

Published

on

Sebut sahaja nama Hafiz Mahamad dan Syafiqah Aina pasti ramai yang sudah mengenali mereka kerana selain popular sebagai usahawan berjaya, mereka juga menjadi inspirasi buat orang ramai.

Apatah lagi, Hafiz Mahamad sering membantu orang yang memerlukan sehingga ada juga yang menggelarkan dirinya sebagai Ebit Lew junior.

IMG_20210711_074945

Walau bagaimanapun, terbaharu Hafiz Mahamad yang sangat aktif di media sosial membuatkan ramai netizen tidak dapat menahan ketawa mereka selepas dia mengusik Aina dengan seekor cic4k.

Katanya pada awal rancangan, Aina yang ingin mengenakan suami dan anaknya namun dia pula akhirnya terkena dengan Hafiz Mahamad sehingga menjerit gara-gara terkejut selepas mengetahui disampingnya ada cicak.

Ujar Hafiz Mahamad diruangan kapsyen pula bahawa isterinya membebel setiap hari dan dia ingin memberikan hadiah PKP yang bermakna sehinggakan meriah rumah mereka gara-gara Aina yang digelar juga sebagai pengawas sekolah.

Dalam pada itu, ruangan komen di posting tersebut mengundang lebih dua ribu resp0n ramai yang ada antaranya tidak dapat menahan ketawa melihat telatah mereka yang mencuit hati.

“Kita saja buat buat tidur sampai keluar air liur basi. Ingatkan dia tunjuk airliur dekat telekung tu rupanya…”

Aina

“Kalau aku p3ngsan dah”

Aina

“Comelnya…”

IMG_20210711_075200

Tunggu dulu, anda pasti tidak ingin ketinggalan untuk baca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Sumber:himpunanceritalawak

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara