Connect with us

Entertainment

“Tidur Ke Tu?” Kaktus Viral Masih Berbunyi Biarpun Selepas Bateri Dicabut

Published

on

Di saat w4bak pand3mik mel4nda, masing-masing cuba untuk menghiburkan diri dengan pembelian barang-barang di platform pembelian dalam talian seperti Shopee dan Lazada.

Sekarang, kaktus menari dan pandai meng4juk menjadi barang trend yang mahu dimiliki semua orang.

Tetapi sejak beberapa m3njak ini, beberapa orang pembeli sudah berkongsi mengenai kis4h mist3ri yang menyelvbungi diri mereka selepas membeli kaktus tvlar tersebut.

Kaktus Viral

Antaranya yang dialami seorang pengguana Tiktok dengan nama @acak_east ini

Video pertama kaktus viral mula bercakap. “Awak pergi mana tu?”

@acak_eastJangan beli Cactus kalo tak malam anda tak boleh tidur..Dah 3 kali buang..Bangun je ad je balik cactus tu #fyp #foryou #foryoupage♬ Suspense Horror Sounds – It Lives Down Below


Video kedua semasa kejadian pada jam 11.35 malam.

@acak_eastReply to @nanaadeliaii Atas permintaan ramai..Ni Bukti aku selitkan di Part 2..Harap dapat puaskan korang #fyp #foryou #foryoupage♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects


Video ke-3: “Tidur ke tu?”

@acak_eastReply to @zatul_qistina Aku dah buang bateri sebab ingatkan boleh tidur tapi lagi tak boleh tidur #fyp #foryou #foryoupage♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO – Zassh


Tidak ten4ng hidvpnya diselubungi mist3ri, beliau mahu menjual kaktus tersebut.

@acak_eastAda Orang beli Hantu Cactus dengan Harga Mahal #fyp #foryou #foryoupage♬ Horror, games, movies, textures(1012795) – YuuTheEntertainment


Jika anda turut memiliki kaktus tular ini, hati-hati!

Sumber:https://odisi.my/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara