TIADA angin, tiada ribut tiba-tiba berita kurang enak mula menyapa. Ibarat disang.ka pa.nas sampai ke petang, rupa-rupanya hujan tengah hari.

Begitulah yang terjadi kepada aktres Siti Saleha apabila rumah tangganya berhadapan mas.alah.

Terbaharu Siti Saleha selaku plaintif hadir ke Mah.kamah Rendah Syariah Klang, Selangor pada pagi Rabu bagi sebutan k.es pen.cer.aia..nnya.

Prosiding yang dilakukan di hadapan Hakim Syarie, Mohd Hairuddin Ab Rahim itu berlangsung kira-kira pukul 10 pagi turut dihadiri suaminya, Ahmad Lutfi Azhar, 35.

lutfi saleha_2

Perkongsian Siti Saleha di Instagram pada 24 Mac lalu.

Kisah masalah rumah tangga Siti Saleha Mohd Baharum, 31, ini agak menge.jut.kan apabila aktres itu sendiri sebelum ini tidak pernah berkongsi tentang hal peribadinya secara terbuka di media sosial mahupun kepada media.

Bagaimanapun hasil tinjauan mStar di Instagram mendapati kali terakhir Siti Saleha berkongsi foto mesra bersama suami adalah pada 24 Mac lalu.

Pada tarikh berkenaan Siti Saleha memuat naik foto di dua posting berasingan bagi meraikan sambutan ulang tahun kelahiran Ahmad Lutfi yang ke-35.

saleha1

Selepas empat tahun berkahwin pasangan ini belum dikurniakan cahaya mata.

It’s your birthday bubbaboo. I pray Allah bless you always and grant everything you wish for. I love you too much. (Saya berdoa agar Allah sentiasa mem.be.rkati anda dan mengabulkan semua yang anda mahukan. Saya terlalu sayangkan awak),” tulis Siti Saleha pada posting berkenaan.

Untuk rekod Siti Saleha dan Ahmad Lutfi mendirikan rumah tangga pada 28 Julai 2017.

Selepas empat tahun berkahwin pasangan ini belum dikurniakan cahaya mata.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: Mstar

Previous article“Jari kaki kirinya dip0tong gara-gara..” Penyanyi, Ashira Titip Doa Suaminya Bad Indigo Sempena hari Jadi
Next article“Tiada r!but tiba-tiba..” Akhirnya Siti Saleha Buka Mulut Kehadirannya Ke Mahkamah, Rupa-Rupanya…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here