“Tiada r!but tiba-tiba..” Akhirnya Siti Saleha Buka Mulut Kehadirannya Ke Mahkamah, Rupa-Rupanya…

Tidak menunggu lama, aktres terkenal Siti Saleha akhirnya membuka mulut mengesahkan kehadirannya ke Mah.kamah Rendah Syariah Klang, Selangor bagi memfailkan k.es ce.rai ke atas suaminya, Ahmad Lufti Azhar.

Siti Saleha atau nama lengkapnya Siti Saleha Mohd. Baharum, ketika dihubungi Kosmo! memberitahu, dia cuma boleh berkongsi telah hadir ke mah.kamah untuk memfailkan per.ce.raian atas kebenaran mah.kamah.

“Apa yang saya boleh cakap ialah, ya, saya failkan kes ce.rai dengan kebenaran mah.kamah. Itu sahaja. Selanjutnya saya tidak mahu komen. Terima kasih,” jawab ringkas pelakon berusia 31 tahun itu kepada Kosmo!

Pelakon 7 Hari Mencintaiku itu bagaimanapun enggan men.dedah.kan secara ter.perinci tentang tin.dakan nekadnya memfailkan perc.eraian ke atas Ahmad Lutfi, 35, selepas empat tahun mendirikan rumah tangga.

Terdahulu, media hari ini melaporkan bahawa Siti Saleha dilihat hadir ke Mah.kamah Rendah Syariah Klang untuk sebutan k.es ce.rai ke atas suaminya.

Prosiding tersebut telah dilakukan di hadapan Hakim Syarie, Mohd. Hairuddin Ab. Rahim yang berlangsung sekitar pukul 10 pagi yang turut dihadiri Ahmad Lutfi.

Perkhabaran tersebut men.ge.jutkan ramai pihak memandangkan kakak kepada Sam Bunkface itu jarang bercerita kisah peribadi terutama kisah perkahwinan dengan suaminya yang sebelum pernah bertugas di sebuah jabatan kerajaan itu,

Saleha bagaimanapun sering men.ge.lak apabila dia.sak persoalan berhubung kejernihan hubungan perkahwinan apabila dilihat ja.rang berkongsi foto atau momen bersama suaminya dalam media sosial.

Kali terakhir Siti Saleha berkongsi gambar mesra bersama suami adalah pada 24 Mac tahun ini bersempena hari ulang tahun kelahirannya yang ke-35.

“It’s your birthday bubbaboo. Saya berdoa agar Allah sentiasa memberkati anda dan kabulkan semua yang anda mahukan. Saya terlalu sayangkan anda,” tulisnya dalam bahasa Inggeris.

Siti Saleha dan Ahmad Lutfi mendirikan rumah tangga pada 28 Julai 2017. Bagaimanapun perkahwinan mereka tidak dikurniakan rezeki menimang cahaya mata.

Sekadar Perkongsian Dan Janan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: K! ONLINE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*