Siapa yang tak pernah berhadapan dengan situasi kredit habis disebabkan menunggu begitu lama di talian sambil mendengar mesin panggilan suara yang memberi pelbagai arahan bukan?

Suara wanita tersebut begitu dekat dengan kita sehingga terngiang-ngiang di telinga setiap kali perlu berurusan dengan pelbagai syarikat telco ataupun bank-bank tertentu.

terbaiklah rupanya ini orangnya akhirnya terbongkar suara siapa sebenarnya customer service 60fe35e690fa8

Pernah kah anda mengenali siapakah gerangan wanita di sebalik suaranya yang begitu dikenali itu? Menerusi aplikasi Tiktok, wanita yang menggunakan nama samaran Zaiton Khalid berkongsi suara lunaknya yang begitu membuatkan netizen cukup mengenali suara beliau!

Rata-rata warganet memberi komen selalu berurusan dengan pemilik suara tersebut, tidak kurang juga yang meluahkan bahawa suara tersebut juga selalu membuatkan mereka perlu membuat tambah nilai kerana kehabisan kredit.

Ramai juga tidak menyangka, wanita operator dihujung talian sebenarnya seorang wanita yang sangat manis. Sehingga netizen meninggalkan komen sanggup untuk membuat panggilan setiap hari untuk bercakap dengannya!

Komen Netizen:

terbaiklah rupanya ini orangnya akhirnya terbongkar suara siapa sebenarnya customer service 60fe35e78692a

terbaiklah rupanya ini orangnya akhirnya terbongkar suara siapa sebenarnya customer service 60fe35e821d49

terbaiklah rupanya ini orangnya akhirnya terbongkar suara siapa sebenarnya customer service 60fe35e89b780

Sumber : Tiktok

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Previous article“Tak Tahu Nak Cakap, Ya Allah… ” – Gadis Ini Men4ngis, Tak Sangka Hafiz Mahamad Join Live Bantu Beli Jualan
Next articleMahiaddin bukan lagi Muhyiddin di Dewan Rakyat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here