Connect with us

Entertainment

Tentera r3mpuh dapur rumah selepas payung terjun gag4l dibuka

Published

on

ATASCADERO, California –  Seorang anggota tentera Britain jatuh menghempap bumbung dapur sebuah kediaman apabila payung terjunnya gagal terbuka sepenuhnya dalam satu latihan tentera, lap0r akhbar The Sun kelmarin.

Lelaki itu terjvn dari sebuah pesawat pada ketinggian lebih 15,000 kaki dalam terjunan dipanggil sebagai ‘Halo’ yang dilakukan oleh unit komando Perkhidmatan Khas Udara (SAS) dan Perkhidmatan Khas Bot (SBS) untuk masuk ke kawasan mvsuh.

Payung terjun tentera itu bagaimanapun gagal terbuka sepenuhnya. Impak insiden tersebut menyebabkan bumbung kediaman jenis banglo itu berlubang.

Anggota tent3ra yang memakai seragam Unit Tind4kan Khas Britain itu kemudian jatuh ke lantai dapur.

Pemilik kediaman tiada di rumah semasa kejadian kira-kira pukul 4.55 petang (waktu tempatan) kelmarin.

“Lelaki dilap0rkan berada dalam keadaan sedar namun terk3jut selain mengadu sak1t badan. Tiada keceder4an serius dilap0rkan,” kata p0lis.

P0lis berkata, kesemua anggota tentera yang mengambil bahagian dalam latihan tersebut berjaya mendarat dengan selamat di tapak pendaratan.

“Kami bersyukur kerana anggota tentera itu hanya mengalami kec3deraan ringan dan tiada individu lain yang ced3ra akib4t insid3n itu,” katanya. -Agensi

Sumber:https://www.kosmo.com.my/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara