(TAKZI4H) “Kata Nak Bercuti Sama..” – Ibu King Coco Men1nggal Dun1a

(TAKZI4H) Selebriti media sosial, King Coco berkongsi berita duka dimana ibunya, Fatimah Abdullah telah menghembuskan nafasnya yang terakhir pada petang Isnin, semalam.

Menurut King Coco atau nama sebenarnya ialah Marshaira Ismail, dia agak terkilan dengan pemergian ibunya kerana merasakan dirinya masih tidak banyak berbakti buat arw4h selama ini.

Mama kenapa pergi. I still need you. Maaa, I owe you so much Maa. Tak sempat nak bayar apa-apa pun. Tak cukup bayar lagi maa.

Kenapa pergi? Kata nak bercuti sama? Kata nak pindah duduk dengan adik. Mama tipu, mama tingg4l adik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KING COCO 👑 (@k1ngcoco_1)


Dalam pada masa yang juga, King Coco turut memberitahu dia akan cuba sedaya upaya untuk mencari kekuatan bagi meneruskan kehidupan seperti biasa dengan ketiadaan ibunya.

“Maaf, saya tak meratap. Insyallah doakan saya kuat. Besar duga4n untuk saya. Hati saya hila4ng semua, semua h4ncur.

“Terima kasih untuk yang mendoakan arw4h mama saya. Hanya Allah SWT yang dapat balas. Terlampau banyak mesej dan call yang tak dapat saya dahulukan.

“Insyallah saya okay. Untuk rumah yang kekurangan beras, DM saya nombor akaun, saya akan sedekah. Saya tak mintak banyak, doakan ibu saya,”

Meninjau ke ruangan IG Story, ramai kenalan Coco melu4hkan rasa sed1h dan turut sama berdoa agar ibu temannya itu ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Namun, dia turut berkata dia akan tetap meneruskan misinya untuk membantu individu atau isi rumah yang terk3san semasa wab4k C0VID-19 melanda di negara ini.

Sumber:Gempak

Sumber:beautifulnara

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*