Connect with us

Entertainment

“Tak Tutup Mic Ke?” – Pendengar Hot FM Terk3jut AG & Fad Bocey Dim4rahi Ketika ‘On Air’

Published

on

Sebentar tadi, pendengar-pendengar Hot FM meluahkan rasa terk3jut apabila dua penyampai radio sementara bagi slot pagi stesen radio itu, AG dan Fad Bocey secara tiba-tiba telah dim4rahi oleh seorang lelaki dipercayai dari pihak pengurusan.

Mikrofon Tidak Tutup?

Ketika itu, sebuah lagu sedang dimainkan namun kedengaran suara seorang lelaki menegur kedua-dua penyampai radio tersebut.Bagaimanapun, tidak lama kemudian slot tersebut digantikan oleh seorang penyampai radio lain dan memohon maaf kerana sebelum itu telah berlakunya isu teknikal.

Menjengah ke hantaran terkini di laman Instagram Hot FM, rata-rata pengikut stesen radio itu mend4kwa mikrofon AG mahupun Fad tidak ditutup sekaligus menyebabkan perbualan mereka dapat didengari di corong radio. Manakala, tidak kurang juga ada diantara mereka menyifatkan bahawa ia merupakan gimik semata-mata berikutan Hot FM bakal mengalami transformasi baharu pada 2 Ogos kelak.

Pendengar Kec3wa

Namun begitu, terdapat luahan kec3wa daripada pendengar kerana insiden tersebut sedikit sebanyak memberi pengaruh dan tanggapan negatif di awal pagi.

Sekadar info, rangkaian radio Media Prima Berhad (MBP), RIPPLE melaksanakan rancangan transformasi perniagaan membabitkan perubahan operasi termasuk kandungan dan barisan penyampai untuk semua rangkaian radio MPB.

 

Sumber:murai.my

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara