” Salam semua, seteleh banyak ruang yang Wani berikan, terlalu banyak pihak yg tak henti-henti meng4cau hidup Wani dengan pelbagai kata2 kes4t dan tak kurang juga yang mendoakan Wani m4ti.”

Demikian luahan terbaru gadis obesiti, Wani Comel di Instagram beliau menerima banyak komen dan reaksi ngatif selepas isu membabitkannya dengan usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri.

Menurut Wani, dia tidak akan teragak-agak untuk mengambil tndakan dengan membuat Iaporan poIis dan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) terhadap netizen yang meImparkan kara-kata ftnah terhadap dirinya di media sosial.

Wani atau nama sebenarnya, Nurul Airawani Nazira Ibrahim, 23, menjelaskan, dia terpaksa bertndak sedemikian kerana terlalu banyak t0hmah4n yang diImparkan terhadapnya selepas membuat penddahan dkwaan diprdaya usahawan ksmetik terkenal minggu lalu.

” Sila berfikir dahulu sebelum menulis apa-apa komen ataupun DM Wani.

” Mereka yang membantu Wani telah mengumpulkan semua bukti-bukti komen anda yang menh1na, meng3cam dan menghasvt masyarakat untuk prv0kasi menimbulkan perbIahan hal Wani di mdia sosiaI di Instagram dan DM Wani

” Terlalu banyak pihak yang tak henti-henti meng4cau hidup Wani dengan pelbagai kata-kata kes4t dan tak kurang juga ada yang mendoakan Wani m4ti.

” Wani ingin menasihatkan agar mana-mana individu yang tag saya dengan cubaan gngguan, ftnah, cac1an, mak1an dan h1naan dan apa-apa perkara ngatif lain termasuk b0dy sham1ng, saya sendiri akan membuat Iaporan poIis.

” Saya juga akan Iaporkan kepada pihak SKMM kerana saya berhak berbuat demikian,” katanya.

tak henti henti kcau hdup wani dengan kata2 kes4t ada yang doakan wani m4ti wani comel 5fd0b300bc7af

Kenyataan yang dimuat naik Wani Comel di Instagramnya.

Wani juga meminta ntizen berfikir dahulu sebelum menulis komen berkaitan dirinya jika tidak mahu sebarang tndakan diambil terhadap mereka.

Jelasnya lagi, dia dalam usaha mengumpul kata-kata hin4an itu sebagai bukti untuk diIaporkan kepada pihak berkuasa.

” Mereka yang membantu Wani telah mengumpulkan semua bukti-bukti serta komen anda yang mengh1na, meng3cam dan menghasvt masyarakat untuk prv0kasi, menimbulkan perbIahan di media sosial di Instagram dan DM Wani,

” Tiada faedah untuk Wani menipu sesiapa dan tiada untungnya Wani buat tndakan macam tu. Hati-hati menulis takut termakan diri,” katanya.

Menerusi laporan mStar Jumaat lalu, Wani yang mngalami msaIah brat bdan hampir 3OO kilogram menuntut pmpasan sebagai ganti rugi kerana mendakwa tidak mendapat sebarang faedah seperti dijnjikan sebagai duta produk peInsingan bdan.

Wani mendkwa usahawan berkenaan ggal melaksanakan jnji untuk memberikannya rumah, kereta dan belanja harian selepas menandatangani kontrak sebagai duta produk keluaran usahawan itu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://limauais.pw/2020/12/09/luahan-dan-permintaan-terbaru-wani/

Previous articleL4poran D4kwa Syafiq Terlel4p, Sekali Bapa Terkil4n. Ini Yang Dia Cakap. . .
Next article“Kenapa Kau Tak P4kai Tudung?” Skrip Drama Cinta Sekali Lagi Buat Ramai Penonton Sent4p

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here