Connect with us

Entertainment

Suasana Ceria Fr0ntliners Men4ri Di Tengah Perumahan, “Seb4k G1la Tengok Video Ni”

Published

on

Melihatkan jumlah k3s pos1tif yang agak tinggi sejak akhir-akhir ini, beberapa kawasan menjalani PKPD dan orang ramai dinasihatkan untuk tidak keluar rumah jika tiada urusan penting. Malah bermula Sabtu, beberapa tempat di Selangor dan Kuala Lumpur sekali lagi menjalani PKP dengan SOP yang agak k3tat.

Biarpun dalam keadaan sebegini, satu rakaman suasana ceria fr0ntliners menari di tengah perumahan ini telah mencvri perhatian ramai. Dalam rakaman itu kelihatan sekumpulan fr0ntliners berpakaian PPE menari menghiburkan penduduk di kawasan perumahan yang dikatakan menjalani PKPD.

Berikut adalah rakaman tersebut yang dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter:

Nampak mereka sedaya upaya menceriakan suasana dengan cara tersendiri. Rakaman suasana ceria fr0ntliners menari di tengah kawasan perumahan apartment ini telah meraih lebih 122 ribu tontonan dan 4,300 retweets serta 7 ribu likes.

Bagaimanapun di ruangan komen ada yang meluahkan rasa s3dih bila melihatkan suasana ini. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruang tersebut:

“Tengok last2 video tu dorang berlari macam celebrating. Macam tu agaknya diorang akan celebrate bila c0vid berakhir nanti. Tapi ntah bilanya berakhir”

Frontliners menari di tengah perumahan 3

“Ingatkan aku aje n4ngis tengok ni. Dia macam s3dih dalam gembira…”

Frontliners menari di tengah perumahan 2

“Seb4k lak tengok, macam mana struggle pun kerja diorang….”

Frontliners menari di tengah perumahan 1

Sumber:https://himpunanceritalawak.com/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara