“Terima Bukti Video Kecur4ngan Isteri Dari Seseorang”.. Suami Dedah Nadia Brian Cur4ng Dengan ‘Dua Lelaki’..

Hangat diperkatakan mengenai pergol4kan rumah tangga pelakon Nadia Brian apabila suaminya, Muizz Nasruddin memuat naik gambar hitam putih ketika hari bergelar suami berserta status seolah dirinya dikhi4nati.

Tampil membuka mulut mengenai kem3lut rumah tangganya, Muizz mengesahkan mereka masih lagi suami isteri namun tidak lagi tinggal sebumbung sejak tiga bulan lalu. Ujarnya, bukan dia mengh4lau isterinya keluar namun Nadia enggan untuk kembali.

“Kami masih suami isteri, ketika ini. Cuma, saya dan Nadia sudah tidak tinggal sebumbung sejak hampir tiga bulan lalu.

“Saya tak pernah mengh4lau Nadia keluar pada dari rumah. Malah, saya berkali-kali mengajak Nadia untuk kembali tinggal bersama. Namun, isteri menol4k dan membuat keputusan untuk tinggal di rumah ibunya,” katanya kepada BH Online.

Menjelaskan mengenai luahan hatinya di Instagram itu, Muizz berkata ianya adalah benar bahawa dia dih1na dan di4niaya. Katanya dia sudah cuba untuk selesaikan mas4lah rumah tangga mereka namun Nadia tidak mahu bekerjasama.

“Entri saya dalam IG bukan cerita rek4an. Saya memang dih1na, dih4lau, dikhi4nati dan di4niayai. Saya cuba menghubungi ibu dan keluarganya untuk menyelesaikan mas4lah antara saya dengan Nadia dengan baik. Namun, semuanya hanya sia-sia.

“Saya sedaya upaya mahu menyelamatkan rumah tangga, tetapi Nadia tidak mahu memberi kerjasama,” katanya.

Dalam pada itu, lebih meng3cewakan Muizz mendedahkan dia turut menerima bukti video kecur4ngan Nadia yang dihantar oleh seseorang.

“Nadia bukan cur4ng dengan seorang, tetapi dua lelaki. Saya ada bukti yang cukup. Saya berada dalam posisi yang betul,” dakwanya.

Sementara itu, Nadia yang dihubungi enggan memberikan sebarang komen mengenai perkara itu kerana menganggap isu pergol4kan rumah tangga cukup peribadi, selain keadaan p4ndemik COV1D-19.

Sumber: Rotikaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*