Connect with us

Entertainment

“I am so p1ssed and ….” Shalma Eliana N4ik H4ntu Gara2 Hal Ini..

Published

on

Penyanyi dan pelakon, Shalma Eliana tidak dapat menahan rasa marah apabila bekalan Lotus Biscoff yang dibeli daripada seorang peniaga atas talian tidak diterima hingga ke hari ini.

Lebih membvrukkan keadaan, Shalma atau nama penuhnya, Shalma Eliana Bruhanutheen memberitahu yang bukan dia sahaja dit1pu, malah ramai lagi menerima nasib yang serupa daripada pembek4l yang sama.

“Minta m4af kepada semua pelanggan yang menunggyu Tart Keju Lotus Biscoff kami tapi malangnya, kami telah dit1pu. Gadis yang tidak bertanggungjawab dari ALLABOUTBISCOFFTASTE t1pu kita orang dan bukan kita orang je, ramai lagi orang sehingga RM100,000.

“Saya rasa saya dah cukup baik dah, untuk tidak mended4hkan mereka sebelum ini dan bersabar serta meletakkan kepercayaan bila mereka kata mereka akan hantar pesanan kami.

“Sumpah saya tak kisah kalau dia beritahu st0k h4bis. Tapi dia ign0re semua orang. Nampak sangat memang nak men1pu! Tak kisahlah du1t dan jumlah tu sedikit atau banyak.

“Bila kita dah beli, ia jadi tanggungjawab anda untuk hantar. Saya sangat m4rah dan berharap agar tind4kan und4ng-und4ng bakal dikenakan kepadanya.

“Bisnes saya kecil dan baru nak mula dan saya tak sangka perkara ini berlaku. Tolong tul4rkan sehingga semua orang dapat duit mereka kembali. Ini tidak adil,” ujarnya menerusi sebuah hantaran di Instagram.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : https://www.motifviral.dnqj.my/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara