Connect with us

Entertainment

Sering J4di Perhatian, Anak Gad1s Abby Abadi Ditvduh Cvkur Kenlng

Published

on

Bukan hanya ibu bapa mereka, bergelar anak art1s juga perlu menjaga pertuturan serta tindak-tanduk dengan sebaiknya apabila terdapat ‘mata-mata’ yang memerhati di media sosiaI.

Begitu juga dengan anak kepada peIakon, Abby Abadi dan Norman Hakim iaitu Marissa Dania yang sering membuat ulasan pelbagai jenis produk di laman lnstagram miliknya.

Bagaimanapun, p0sting video terbaru remaja berusia 16 tahun itu menerima satu k0men ntizen yang mendkwa anak pasangan peIakon tersebut mencukur keningnya.

Tidak berdiam diri, Marissa tampil bertanya kembali kepada individu berkenaan jika keningnya kelihatan seolah-olah pernah dicukur.

“Kening i tu nampak macam kena cukur ke?,” balas Marissa.

Berikutan itu, ada warganet yang ‘membeIa’ Marissa dengan menyatakan bahawa terdapat orang dikurniakan kening yang cantik semula jadi tanpa perlu mengubah bentuk asalnya.

Fuhh! Menc4bar jadi anak art1s ni, pasal kening pun disoal. Belum lagi kalau ada benda yang tak kena di mata orang ramai, memang kena bersedia dengan pelbagai kec4man.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:Cari Forum, Omm via dnq

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara