“Seminggu tak cukup tidur nak siapkan…”- Intan Najuwa m3njerit cem4s di set buat rakan artis terkejut

Menerusi satu klip yang berdurasikan hanya beberapa saat, seorang pelakon terkenal, Intan Najuwa berkongsikan detik detik cemasnya apabila beliau perlu menghantar tugasan ketika beliau berada di set penggambaran. Kejadian ini disaksikan oleh semua rakan rakan artis dan “crew” di set penggambaran tersebut kerana beliau menjerit sekuat hati kerana sangat berdebar..

Difahamkan menerusi rakaman tersebut, beliau yang merupakan seorang pelajar di sebuah universiti perlu menghantar tugasan yang diberikan pada waktu yang ditetapkan.Beliau menyatakan bahawa beliau telah bersengkang mata selama seminggu untuk menyiapkan tugasan tersebut dan perlu menghantarnya. Namun, beliau menghadapi sedikit masalah ketika ingin menghantar,”line coverage” beliau seakan tidak memberi kerjasama sehinggakan beliau menjerit di set penggambaran..

Video penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen dan reaksi diberikan seperti:

@Rink & Nasir:sumpah wehh, every assignment dah siap sumpah hilang beban. rasa macam fuhhhhhh imm freee. walau masih ada yg beratur kat belakang

@Fzfzcm:Dia punya PUAS tuh Allah yang Maha Mengetahui bila tekan submit!

@Zee:Tolong, I nak student I mcm ni. Yg put effort buat assignment

@erstarrst:GHISAU LAPTOP TU JATUH JE GAHHAHAHAHAHAHHABA

@syafiqa ◡̈:diaa tngah belakonn punn bolee buatt assignment yg tk buat apa ii punn pningg nakk settle kan assignment tu

@ㅤ:waktu juga la line ye ajak gaduh

@azelynnahoabraham7697:Yaa Allah punya excited cute girl nii assignment dia dh submit.. alolooooo siannn dia 1 week tak cukup tido nii..such a strong girl nii..sayang awak..

@bidadari.luthfi.:member ingatkan ape tadi dia duk yes iiii dari tadi…..bila dapat tau kenapa duk yes,member panas

@Mohd Ridzuan:Dh rasa cm ni, nk masuk meeting tp kne submit assignmt dh hampir due pastu line x mngizinkan

@CAHAYA HIDUP:nasib baik la jenis producer x kisah bawak assingment ke set.. kalau jenis cpt melenting keje2 la assignment2

@si:HAHAHHAA cmni la kalau balik kampung tp kne submit assignment smpaikan keluar pkul 3 pagi p bandar bwk laptop

Tindakan Intan Najuwa yang menjerit cemas dan gaya beliau yang membawa komputer ribanya kemana mana sahaja membuatkan semua para netizen terhibur kerana mereka juga pernah mengalami situasi tersebut. Paling menghiburkan apabila salah seorang artis terkejut dengan kelakuannya dan menanyakan situasi yang berlaku dan terus tertawa apabila mendapat tahu kisah bahawa Intan hanya ingin menghantar tugasan kepada pensyarah beliau sahaja..

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Instagram dan Tiktok..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*