Connect with us

Entertainment

Selepas Sebulan, Pihak SPRM Dedah Keputusan Kes Fara Mendoza

Published

on

Sekitar Oktober lalu, nama pelakon Fara Mendoza sering disebut oleh netizen selepas dia telah dikaitkan dengan kes penggubahan w4ng h4ram sehingga rumahnya digeled4h, barangan peribadinya diramp4s serta akaun bank miliknya telah dibekukan untuk si1asatan lanjut.

Pada 20 November lepas, sekali lagi Fara telah memuat naik beberapa Instagram story miliknya menunjukkan dia sedang berada di dalam kawasan Suruhanjaya Pencegahan R4suah Malaysia (SPRM).

Menurut Instagram story itu dia memberitahu bahawa dia telah dipanggil ke sana tetapi tidak diberitahu atas tujuan apa.

Menerusi story itu menunjukkan Fara telah mendapat semula telefon bimbit miliknya dan beberapa lagi barangan peribadi yang telah menjadi salah satu daripada bukti k3s siasatan berkenaan.

Alhamdulillah, syukur terbukti tak terlibat. Tak semestinya dipanggil SPRM kau bersalah. Biar pihak atasan buat kerja, hanya untuk bantu si1asatan.

Sebelum ini dia juga pernah dipanggil ke SPRM pada 1 Oktober lalu bagi membantu si1asatan selepas namanya turut dikaitkan dalam kes tersebut selepas kemewahan yang dimilikinya menjadi tanda tanya ramai netizen.

Semoga semuanya baik-baik sahaja dan kes ini dapat diselesaikan dengan secepat mungkin.

Sumber : HOT.FM

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara