Sejuk Dan Kabvs Teb4l, Keadaan Di Cameron Highlands Buat Netizen Tidak S4bar Untuk Berkunjung

Suasana yang sejuk dan dikelilingi alam semulajadi menjadikan Cameron Highlands destinasi pilihan rakyat Malaysia untuk melanc0ng. Bukan itu sahaja, banyak aktiviti boleh dilakukan di sini sambil nikmati keindahan alam semulajadi.

Beberapa pengguna Facebook telah berkongsi keadaan di Cameron Highlands semalam. Kab4s teb4l dan suhu mencecah 17°c di Cameron Highlands menjadi tumpvan orang ramai.

Dapat dilihat kabvs t3bal menyelubungi Cameron Highlands dan hanya dengan melihat gambar sudah dapat bayangkan rasa dingin seperti berada di luar negara. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen rindu mahu berkunjvng ke Cameron Highlands dan meras4i suasana seperti itu lagi.

Malah, ada juga netizen berkata ada hikmah pelaksanaan PKP kerana tiada penc3maran alam disebabkan as4p kenderaan di sana lalu udara makin bersih.


Pastinya ramai sudah tidak sabar mahu ke Cameron Highlands selepas melihat gambar ini, bukan? Tidak dapat berkunjung sekarang tidak mengapa tetapi jika penularan wab4k COV1D-19 sudah terkawal, maka anda haruslah menyemarakkan kembali industri pelanc0ngan negara kita.

Sumber:https://www.thevocket.com/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*