Connect with us

Entertainment

Sedap Tengah Makan,Guard Terk3jut ‘Dir0mpak’

Published

on

Buat sesiapa yang pernah alami ‘dis3rang’ haiwan seperti monyet ketika berkelah atau di rumah pastinya faham perasaan seorang guard dalam satu rakaman yang tul4r baru-baru ini. Nak dijadikan cerita, guard atau pengawal keselamatan itu ‘dir0mpak’ oleh monyet liar di tempatnya bertugas.

Dalam video yang tvlar itu kelihatan seorang lelaki lengkap berpakaian uniform sedang makan di dalam pondok. Tiba-tiba datang seekor monyet mahu mer4mpas makanan yang ada di tangannya. Apa yang menarik perhatian adalah lelaki itu sempat menyuap makanan itu sekali lagi ke dalam mulutnya sebelum memberikannya kepada monyet tersebut.

Berikut adalah rakaman guard terk3jut tengah makan dir0mpak oleh seekor monyet ini yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun @azrefiz69:

@arefiz69Caught On CCTV, the Thief are steeling security guard food. #caughtoncamera #fypシ #tiktok♬ original sound – hafiz96


Alahai kesi4nnya! Tapi sempat juga dia menyuap makan sikit sebelum bagi pada monyet itu ya. Perkongsian rakaman guard terk3jut tengah makan dir0mpak ini telah meraih lebih 5 juta tontonan. Berikut adalah reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Hahaha aku tak leh la part dia gig1t lagi tu”

Guard Terkejut Tengah Makan 3

“Aku tak boleh henti g3lak….Random kaw”

Guard Terkejut Tengah Makan 2

“Ngap sikit dulu baru serah semua haha nasib sempat merasa jugak”

Guard Terkejut Tengah Makan 1

Namun begitu, video tersebut sebenarnya adalah prank. Lelaki tersebut berikan penjelasan bahawa monyet tersebut diberi nama Lisa dan ‘rakan baiknya’.

@arefiz69This is My Story with Lisa. #bestfriendscheck #securityguard #viralvideo #tiktok♬ original sound – hafiz96

Sumber:@azrefiz69
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara