“saya pon sama macam juri, saya pon pandai…”-DSV mengaku bahawa dirinya sebegitu memberi maksud yang mendalam

Menerusi satu klip yang tertular di aplikasi Tiktok kini menjadi bualan para netizen kerana kenyataan DSV yang begitu yakin dalam menytakan bahawa dirinya boleh memberi ulasan kepada peserta peserta Big Stage mengenai nyanyian kerana beliau bukan sekadar ahli perniagaan tapi juga seorang penyanyi. Beliau menjelaskan bahawa lagu beliau menjadi viral kerana suara beliau yang begitu merdu..

Difahamkan melalui temu bual tersebut, DSV menjelaskan bahawa beliau juga sama seperti para juri yang lain kerana beliau juga boleh menyanyi. Walaupun beliau hanya berseloroh dalam menjawab pertanyaan tersebut, tapi keyakinan beliau dalam memberi kenytaan tersebut buat netizen terhibur. Beliau juga menyatakan bahawa lagu beliau akan meletup seperti artis artis yang lain kerana tema yang beliau yang akan bawakan adalah berunsurkan pemakaian yang beliau pakai pada malam itu..

Video penuh boleh disaksikan di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)


Pelbagai komen diberikan seperti :

@ZyraNaLyza:sedap je dia nyanyi….video klip dia terbagos yg dia buat dari yg lain…sbb ade maksud mendlm…lirik lagu pon best…

@jenggo919:memang semua org tahu nyanyi tapi tak semua bole nyanyi dgn baik

@Muhamad Danial:Orang tak bagi coment sebab your opinion does not matter. Sorry but its the truth.

@Zack ZH:Dia punya kaya. Sampaikan confident pun dia beli. Masya Allah rezeqi dia

@Azrael Raof:Kenapa dia ni masih dlm industri seni eh? Xpaham aku

@Muhamad Danial:Pernah nyanyi semestinya suara sedap eh. Viral sebab lawak je haritu

@lattecaramel:Awak bkn juri, awak tu presiden netizen. Keje awak baca komen je jgn nk melebih. Susah sgt ke?

Kenyataan beliau pada saat itu menjadi kenyataan apabila lagu terbarunya mendapat pelbagai pujian dari para netizen walaupun musik videonya yang sedikit melebih lebih. Lagu baru yang dinamakan ‘Ku Ikhlaskan’ yang dikatakan berkait rapat dengan diri usahawan terkenal sendiri menjadi viral di pelbagai sosial media..

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*