Menerusi satu klip yang dikongsikan beberapa hari lalu berkenaan sepsang suami isteri yang merupakan penyanyi tersohor dan komposer terhebat di tanah air iaitu Stacy Anam dan Akim Ahmad. Adegan pasangan tersebut menjadi perhatian ramai apabila DJ radio menanyakan Stacy Anam yang kelihatan begitu biasa tanpa secalit mekap dan sepertinya, Akim Ahmad sudah sedia maklum dengan pemakaian isterinya itu. Penjelasan Stacy ketika itu amat menghiburkan kerana pemakaian beliau seperti itu berpunca oleh suami beliau sendiri..

Difahamkan, Akim Ahmad menyatakan bahawa beliau merupakan seseorang yang begitu tegas dengan masa dan perkara tersebut sudah diketahui jelas oleh isteri beliau. Namun begitu, Akim ahamd yang sering mengenakan isteri beliau dengan mengejutkan Stacy setelah beliau siap membuatkan Stacy menjadi bingung dan terpana. Stacy juga menjelaskan bahawa suami beliau amat gemar mengejutnya seperti ada gempa bumi berlaku dan ini amat menghiburkan para netizen..

Tontonan penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seperti :

@AkirA:x makeup pun cntik la muka comei

@nurul:kesian stacy roh x sempat masuk betul2 sampai bangun2 bingung

@Cik.Faviyana Gomeyy:Tanpa make up pun Stacy still syantikk lah kulit cukup glowing sdh uishh nah

@Bukan Anis yg sebenar:stacy tetap comel tanpa mekap ..cantik ba ko stacy love you

@AmmarSentap:nampak sgt akim ni syg stacy..pandangan seorang suami tu

@Love Letters:sy pon ulang2 tgok

Walaupun begitu, pasangan suami isteri kelihatan begitu akrab dan saling menjaga satu sama lain walaupun suka menyakat sedemikian rupa. Wajah Stacy yang tiada secalit mekap itu pun membuatkan beliau nampak begitu manis walaupun sedang berbadan dua dan telah menjadi ibu kepada dua orang anak.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Previous article“Che Ta pakai barang tiruan je..”- K4ntoi pakai barang tiruan, ini respon Che Ta buat semua terkejut
Next article“Penantian telah pon berakhir…”- Kongsi video kumpul duit kawin tapi lain yang jadi tumpuan buat semua merem4ng

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here