Connect with us

Uncategorized

“Saya Bkn Setahun Jagung Menyanyi..” – Stacy Cerita Kenapa Lakonkan Model Vietnam pada awalnya

Published

on

SUSULAN kontr0versi mengenai video muzik (MV) R4mpas nyanyian kumpulan Akim & The Majistret (ATM), model Jade Anh tampil mendedahkan bukti mesej yang dihantar individu yang bertanggungjawab terhadap MV itu.

Bagaimanapun model berketurunan Jerman-Vietnam itu gagal membuktikan kenyataannya sebelum ini yang mend4kwa sifat cembvru isteri Akim iaitu Stacy adalah punca MV itu disunting semula.

Menerusi temubual terbaru bersama Akim dan Stacy, mereka telah pun memaafkan Jade.

Menurut Akim dan Stacy, biarlah perkara yg berlaku ini dijadikan iktibar untuk semua pihak. Akim juga menggesa semua pihak agar lebih profesional dan menghormati dalam melakukan sebarang pekerjaan.

Terdahulu

“Maaf saya mengg1gil sebab terlalu marah. Lelaki ini yang bertanggungjawab terhadap MV itu. Isu cembvru disebut menerusi panggilan telefon, jadi tiada dalam mesej. Saya tahu anda akan mengatakan bahawa ini tidak akan membuktikan apa-apa.

Jade membuat permohonan maaf di Twitter.

“Ya, mereka bayar saya dan saya tak pernah kata bahawa saya m4rah atau kes4l dengan keadaan itu. Saya m4rah kerana team yang bekerja waktu itu sudah berusaha untuk MV berkenaan. Tapi anda hanya jadikan isu mengenai soal pembayaran,” katanya menerusi Twitter.

Sementara itu Jade tetap dengan pendiriannya bahawa tindakannya membangkitkan kisah berkenaan sekadar untuk mengimbau pengalaman lama.

“Saya hanya menulis twit untuk bercerita mengenai pengalaman lalu. Tapi anda perbesarkannya dan melabel saya sebagai pen1pu. Tak pernah inginkan ia menjadi besar seperti ini… untuk itu saya mohon maaf,” katanya lagi.

Pada Jumaat, model tersebut mendedahkan aksinya terpaksa ditapis kerana isteri vokalis kumpulan itu iaitu Stacy Anam cemburu menonton babak-babak dalam MV berkenaan.

Menyedari ciapan tersebut ditujukan kepadanya, Akim atau nama sebenarnya, Aq Hakim Ahmad, 30, kemudiannya meluahkan rasa berang terhadap dakwaan model muzik video itu yang menuduh Stacy cemburu.

Menurut Akim, tindakan pihaknya menapis beberapa babak yang menampilkan wanita terbabit kerana mahu menjaga sensitiviti masyarakat.

Lebih memburvkkan keadaan apabila Akim turut menyifatkan tindakan model tersebut sebagai menjejaskan perasaannya terutamanya pada hari ulang tahun kelima perkahwinannya dengan Stacy.

Sumber: mstar, TV9

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara