Sambut ‘birthday’ Isteri Di Rumah, Tengku Zafrul Siap Beri Pantun Lagi!

Dalam kesibvkan Menteri Kewangan, YBM Dato’ Sri Tengku Zafrul bin Tengku Abdul Aziz membuat persediaan menyeIesaikan perguIungan Belanjawan 2021 negara petang tadi, beliau masih sempat menyambut hari lahir isterinya semalam.

Sempat sambut birthday isteri.

Dalam perkongsian beliau di media sosi4lnya, Tengku Zafrul mengucapkan selamat hari lahir buat isteri tercinta YM Raja Datin Sri Johanna Adrina Raja Arshad. Beliau turut menyambutnya dengan sebiji kek bersama anak-anak di rumah.

Sangat cekap urus keluarga.

Menurut Menteri Kewangan dalam posting tersebut, beliau amat menghargai isteri tercinta kerana begitu cekap menguruskan keluarga dan anak-anak memandangkan beliau amat sibvk dengan tugas-tugasan kerajaan.

Hebat Tengku berpantun!

Dalam pada itu, Tengku Zafrul sempat men1tipkan serangkap pantun buat suri hatinya dengan mengangkat darjat wanita yang cukup hebat dalam kehidupannya itu.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet turut sama mengucapkan selamat hari lahir buat YM Datin Sri Johanna Adrina yang menyambut ulang tahunnya semalam.

Selamat hari lahir buat isteri Dato’ Sri

Semoga terus bahagia Tengku

Sumber: Tengku Zafrul, omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:https://dbongkar.com/

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*