“Sakitnya Dikhian4ti, Dik3cewa Dan Dihlna Orang Tersayang”.. Rumah Tangga Nadia Brian Berg0lak??

DESAS desus mengenai pergol4kan rumah tangga pelakon, Nadia Brian meraih perhatian warganet apabila suaminya, Muizz Nasruddin memuat naik gambar serta kapsyen berb4ur kek3cewaan.

Dalam muat naik itu, Muizz berkata tiada apa yang lebih menyak1itkan daripada dikh1ianati, dikecewakan dan dih1ina oleh orang tersayang.

“Satu hakikat, saya berikan hati dan jiwa. Saya sudah berikan yang terbaik, namun, ia tak mencukupi buat awak.

“Tiada apa yang lebih meny4kitkan daripada dikh1ianati, dikec3wakan dan dihi1na oleh orang yang kita fikir, takkan melukakan kita,” tulisnya yang disertakan dengan emoji hati pec4h.

Tambahnya, dia juga yakin bahawa Allah punya perancangan yang lebih baik buat dirinya.

“Terima kasih kepada keluarga dan rakan-rakan atas sokongan moral. Saya percaya, Allah ada perancangan yang lebih baik untuk saya.

“Insya-Allah, keadilan akan terbukti,” tulisnya mengiringi gambar rona hitam putih yang diambil semasa majlis perkahwinannya.

Muizz juga turut menanda (tag) nama Nadia di gambar itu.

Terdahulu, pada Ogos lalu, Harian Metro melaporkan Nadia menafikan dakwaan rumah tangga yang dibina bersama suami sedang bermasalah.

Ia susulan tindakan pelakon itu yang tidak memuat naik gambar bersama suami selepas kali terakhir pada Aidilfitri lalu.

“Saya ada saja kongsi gambar bersama, tapi soal peribadi saya memang tak suka kongsi di media sosial. Apa yang penting dikongsikan ialah mengenai kerja. Tak semestinya tidak memuat naik gambar bersama tak bahagia dan tak gembira.

“Memanglah orang tanya, tapi sekarang fokus saya pada ibu dan nenek saya yang tak sihat. Saya tak nak fikir mengenai orang lain. Sekarang ini untuk keluarga dan diri sendiri saja.

“Dengan suami okay saja. Saya tak nak ulas banyak mengenai dirinya. Dia pun perlukan privasi sebab dia bukan orang industri hiburan. Mungkin dia tak biasa. Dia okay dan sentiasa menyokong saya. Saya doa yang baik-baik saja dan harap doa yang baik-baik untuk kebaikan semua orang,” katanya.

Menerusi temubual ketika itu, Nadia yang juga pelakon filem Ratu Kala Jengking : Puteri Keranda turut menangis ketika bercakap mengenai rumah tangga.

“Sedih sebab perkahwinan ini kita nak bahagia dan sampai bila-bila. Mungkin ada macam dugaan Allah SWT hantar dan macam mana kita kawal. Apa-apa pun saya berserah kepada hati dan niat dan mencari kebahagiaan.

“Biasalah awal perkahwinan akan ada pasang surut. Apa yang penting saya tak buat masalah dalam kerja dan buat masalah dengan sesiapa pun. Saya hanya dengan diri sendiri dan fokus kerja,” katanya.

Usaha Harian Metro untuk mendapatkan kenyataan daripada Nadia bagaimanapun gagal.

Nadia dan Muizz diijabkabulkan sebagai suami isteri pada 9 November 2018.

https://www.instagram.com/p/B5Fpjw9pOld/?utm_source=ig_embed

Sumber : HM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*