Connect with us

Entertainment

“Rindu Pada Yg Telah Ti4da Memang S4kit..” Suami Mira Filzah Ken4ng Pem3rgian Insan Tersayang..

Published

on

Kehil4ngan bapa tersayang secara mengeejut sememangnya satu perkara yang tidak mungkin dilupakan sampai bila-bila.

Hal ini diakui sendiri oleh suami kepada aktres terkenal, Mira Filzah, Wan Emir Astar apabila memuat naik gambar allahyarham bapanya iaitu Datuk  Wan Mohammad Khair-il Anuar yang meningg4l dunia 5 tahun lalu dalam tr4gedi helikopter terhemp4s.

Wan Emir mengakui begitu seedih pada hari ini kerana genap 5 tahun bapanya pergi meninggalkan mereka semua pada 5 Mei 2016. Dia juga memaklumkan ters3ntuh melihat foto bapanya serta foto dirinya sewaktu kecil ketika baru bangun dari tidur dan meniru gaya arw4h.

“Ters3ntuh hati melihat gambar sewaktu saya kecil, yang baru sahaja bangun daripada tidur, tidak lari reaksi daripada mengikut reaksi Papa sewaktu dia bangun tidur. Seolah-olah jiwa diri ini dari kecil lagi, sudah terikut jejak langkah jiwa yang akan dirindui..” tulis Emir.

Anak sulung kepada Timbalan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-Tugas Khas), Datuk Mastura Yazid ini juga memaklumkan kepada isteri tercinta bahawa allahy4rham bapanya merupakan seorang yang sangat penyayang.

Melihat suami dalam keadaan hib4, Mira segera mendakap dan memeluk bagi menenangkan Emir agar tidak terus terbawa dengan perasaan s3dih.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, ramai telah meninggalkan komen dengan mengakui bahawa rindu terhadap orang yang telah pergi sangat meny4kitkan.

Mereka juga telah menitipkan salam takziah dan mendoakan agar r0h allahyarham ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: Wan Emir Astar via MV

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara