Baru-baru ini pelakon terkenal Eira Syazira menggemparkan media sosial apabila memuat naik fotonya berada di Mahkamah Syariah Shah Alam ditemani pelakon Izreen Azminda.

“Rasa sakit yang paling menge3rikan adalah ketika aku mencuba tersenyum hanya untuk menghentikan airmataku agar tidak jatuh. #IzlynKarina 😪 #HilangkahJanjiKita #EiraSyazira #ActorsLife”

Mesti ramai yang tertanya-tanya apakah maksud disebalik kapsyen itu dan apakah tujuan dirinya berada di Mahkamah tersebut kan?

Rileks, tenang semuanya! Eira berada di Mahkamah berkenaan bukan kerana kes cerai ataupun dipanggil SPRM, tetapi sebaliknya menjalani penggambaran sebuah drama terbaharu Hilangkah Janji Kita yang bakal ditayangkan tidak lama lagi.

https://www.instagram.com/p/CIhV8GxHSZs/?utm_source=ig_embed

Eira juga dilihat turut berkongsi sedutan babak beliau berada di Mahkamah berkenaan bersama pelakon lain iaitu Izreen Azminda dan Zarul Umbrella.

Fuh mesti terkejut suami Eira Syazira iaitu Azad Jazmin ataupun lebih mesra dipanggil Pak Azad bila melihat gambar tu kan!

rasa sakit yang paling mengerikan eira syazira dilihat hadir ke mahkamah syariah 5fcf2662a08c7

Meninjau di ruangan komen, rata-rata peminat Eira pun sudah tidak sabar melihat drama yang bakal ditayangkan itu.

rasa sakit yang paling mengerikan eira syazira dilihat hadir ke mahkamah syariah 5fcf26631a5fa

Okay, korang semua dah boleh menarik nafas lega!

Sumber : HOT.FM

Previous articleTak Sangka ‘Gurauan’ jadi nyata, Ini Gurauan Terakhir Nenek Dan Cucu Sebelum Mereka Bertolak Balik Ke Pendang
Next articleOtot paha Amira Othman koy4k dan berdar4h – “Warna air kenc1ng bertukar hit4m… dar4h itu kacau buah pinggang dan hati”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here