“Rasa Mac4m Mimpi!” Terima Pangg1lan Permaisuri Ag0ng, Siti Elizad Rasa Tak Perc4ya

Pelakon dan juga penyampai radio, Siti Elizad meluahkan rasa terh4ru apabila dihubungi sendiri Raja Permaisuri Ag0ng, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah yang bertanyakan khabar tentang dirinya.

Seperti sudah terubat kesed1han, Elizad berasa gembira kerana kesvdian Tuanku Permaisuri yang memaklumkan turut mengikuti kisah tul4r berhubung gelaran m4ndul yang dilemparkan kepadanya oleh seorang individu di media sosial, baru-baru ini.

“Hari ini sangat menggembirakan hati saya. Menerima panggilan telefon daripada Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tuanku Permaisuri Azizah yang bertanyakan keadaan saya. Tuanku Permaisuri terbaca kis4h yang mengatakan saya ‘m4ndul’ tempoh hari. Perkara ini sangat meny3ntuh hati saya setelah mendapat panggilan telefon Permaisuri.”

Ujar pelakon drama Teman Lelaki Upahan ini lagi, Tuanku Permaisuri juga merupakan idolanya dalam perjalanan untuk melakukan In Vitro Fertilisation (IVF) iaitu sejenis kaedah untuk mendapatkan zvriat.


Katanya lagi, Tuanku Permaisuri turut menitipkan kata-kata semangat dan bercerita sendiri pengalamannya melakukan rawatan IVF sebanyak 17 kali sebelum ini.

Terdahulu, selain daripada digelar mandvl, Elizad juga pernah dih1na dengan kata-kata kesat oleh individu tidak bertanggungjawab seperti tidak menunaikan solat dan menjadi pvnca masih tidak dikurniakan zvriat meskipun sudah enam tahun mendirikan rumah tangga.

Sekadar info, Siti Elizad telah mendirikan rumah tangga bersama suami, Shamsul Baharin Rahman pada 11 Januari 2015 yang lalu.

 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Sumber:https://beautifulnara.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*