Connect with us

Entertainment

Rambut Anak Terlekat, Video Syatilla Melvin Buat Ramai Tak Sangka

Published

on

Pelakon Syatilla Melvin mencvri perhatian wargamaya apabila rambut anak bongsunya, Sarima Samheizy terlekat pada alat permainan Syeriv.

Menerusi laman sosial Instagram, Syatilla atai lebih mesti disapa sebagai Tilla berkongsi sebuah video menunjukkan permainan berupa kereta api milik Syeriv tersekat di rambut Sarima.

“Aku tak larat nak gelak dengan perangai parpu-parpu yang duk ada ni. Dalam satu hari depa dua ekor ni akan buat macam-macam bagi aku sak1t kepala sak1t dada.

“Ada ke logik @syeriv_samheizy pi buh train yang duk bergerak atas kepala adik dia? Besimpul habis rambut kawan tu. Hangpa tengok sendiri la,” tulis Syatilla di ruangan kapsyen.

Menerusi perkongsian berdurasi satu minit 15 saat itu, Tilla terpaksa memanggil suaminya, aktor Shahiezy Sam untuk membantu memot0ng rambut anaknya yang tersekat.

Hasil tinjauan Gempak di ruangan komen, ramai yang terhibur menyaksikan gelagat kedua-dua anak pasangan ini.

“Hahaha nasib hang ni sweet Syeriv, nak m4rah pun jadi gelak dulu,” komen seorang wargamaya.

“Hahaha lawak la dua beradik ni. Syeriv buat muka kat mak dia weh,” kata seorang wargamaya.

“Muka abang dah rasa bersal4h sangat tapi nak tunjuk dia cool relaks je,” tulis seorang wargamaya.

“Boleh ek dia jongkit hidung macam tu. Adoi, keras perut aku gelak,” usik seorang wargamaya lagi.

Sehingga kini, video tersebut telah mendapat hampir 150,000 tontonan daripada wargamaya.

Sekadar info, Syatillla dan Sam mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016.

Pasangan ini dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Syeriv Samheizy dan Sarima Samheizy.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:Gempak

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara