Menonton live aktiviti paranormal sememangnya menguj4kan bagi setengah anda yang hati k3ntal dan tidak takut pada penampakkan entiti misteri atau hantu.

Dalam pada itu, tular semula video live TikTok di media sosial memaparkan penampakkan susuk mist3ri h4ntu p0cong yang secara kebetulan terakam dalam live salah seorang pengguna Tiktok bernama @badlisyah.bs

Entiti tersebut sempat dirakam pada Januari yang lalu di kediaman pengguna TikTok tersebut yang tinggal bersama rakan-rakannya. Difahamkan, pada awalnya, @badlisyah.bs hanya bersahaja merakamkan live TikTok pada sekitar jam 12.36 pagi selepas habis berkongsi kis4h h4ntu bersama rakan-rakan serumahnya.

Siapa sangka, selepas berkongsi kis4h hantu, situasi yang benar-benar misteri mula mengh4ntui apabila peti sejuk di rumah mereka terbuka dan tertutup dengan sendirinya. Situasi tersebut sempat dirakam menerusi live TikTok milik @badlisyah.bs. Tonton kompilasi video live ser4m milik TikTok @badlisyah.bs dan anda disarankan untuk guna fon telinga.


Selepas kej4dian pintu peti sejuk terbuka, bahagian dapur di kediaman pengguna TikTok tersebut terus dih4ntui dengan situasi an3h dan mist3ri. Berdasarkan video tersebut, @badlisyah.b.s sering terdengar suara misteri memberi salam, berketawa dan memanggil namanya sedangkan tiada seorang pun rakan-rakannya yang melakukan perkara sedemikian.

Selain peti sejuk, televisyen di kediaman mereka juga pernah terbuka dengan sendiri. Bertambah ser4m, sekitar jam 2.00 pagi, pengguna TikTok tersebut juga terdengar bunyi ketukan pada pintu dan tingkap serta hentakan tapak kaki di tangga di kediaman mereka.

Gara-gara tidak berpvas hati kerana sering diganggu oleh ent1ti m1steri tersebut, pengguna TikTok tersebut dengan berani mengajak rakan-rakan serumahnya meninjau dapur dan merakam live pada sekitar 1.21 pagi ke 2.00 pagi untuk menunggu kemvnculan h4ntu p0cong yang ‘menumpang’ di rumah mereka. Ini merupakan sedutan video yang paling meny3ramkan.

@badlisyah.bsLIVE TIKTOK BENAR MUNCUL POCONG #tiktoklive #viral♬ original sound – badlisyah_bs


Susuk tubvh h4ntu poc0ng kelihatan benar-benar muncvl dalam live tersebut. Namun susulan video ini tular semula di media sosial, rata-rata netizen mempersoalkan kesahihan video ini.

Jikalau betul ia poc0ng, mengapa pengguna TikTok tersebut tidak memanggil individu yang mahir ‘membersihkan’ kawasan rumah untuk hentikan gangguan p0cong tersebut. D4kwa netizen ini, kalau tiada p0cong yang menumpang di rumah mereka maka tiada konten untuk dipersembahkan kepada para penonton live TikTok @badlisyah.bs.

Terpulang kepada anda untuk membuat andaian sama ada kehadiran p0cong dalam video ini asli atau palsu. Adakah anda pernah berdepan dengan situasi ini sebelum ini?

Sumber:https://www.thevocket.com/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Previous article“Tolonglah Saya Dah K0yak, Kalau Dapat T4ngkap Saya Akan Sam4n Awak” – Zara Zya
Next articleSes4k nafas selepas sarapan, Azizan Rabbani ‘pergi’ secara tiba-tiba – “Keluarga masih menunggu keputusan C0vid-19”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here