PU Riz tersasul bijih timah dalam murtabak bikin Neelofa terkejut, “Confident level tinggi ni”

Pasangan sama cantik, sama padan iaitu Neelofa dan suaminya, Haris Ismail atau turut dikenali sebagai PU Riz mencuit hati warganet lagi dengan gelagat mereka di media sosial.

Pasangan ini sememangnya semakin disukai oleh warganet apabila membuat live di laman Instagram dan tidak semena-mena ‘terkeluar’ perangai lucu Neelofa mahupun PU Riz yang akhirnya juga viral.

272473277_353944409890919_8388181105136220306_n (1)

Terbaharu pula, gelagat PU Riz yang tersasul mengundang Neelofa sendiri terkejut selepas berbual mengenai bahan yang ada dalam murtabak.

PU Riz yang tertanya-tanya satu bahan yang dilihatnya dalam murtabak mencetuskan tawa ramai selepas tersasul menyebut bijih timah dimana dalam pada masa yang sama, kedua-duanya ‘membanjiri’ ruangan fyp di aplikasi TikTok. Sehinggakan perkongsian semula ini juga ditonton ribuan kali.

Hantaran video yang dimuat naik semula oleh akaun atas nama, Ainun.umirah tersebut dengan pantas tular masuk ke ruangan fyp atau for your page di aplikasi tersebut sekali gus mencetuskan tawa buat peminat mereka.

“Punya jauh biji timah yang kat lombong tu tiber ada dalam murtabak”

Pu rizPu riz

“Hahaha! Yang tak boleh blah muka ustaz tu, confident level tinggi ni”

IMG_20220420_070443

IMG_20220420_070458

“Sweet betol, ustaz pun confident. Hihi”

Pu rizIMG_20220420_070532

“Lawak do, tak boleh betul lahh aku”

IMG_20220420_070555Pu riz

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*