Connect with us

Entertainment

Pervt Siti Nurhaliza Jadi Buah Mulut

Published

on

September lalu timbul spekulasi penyanyi tersehor tanah air, Datuk Seri Siti Nurhaliza sedang hami1l anak kedua apabila tular video aksi spontan anaknya, Siti Aafiyah yang beberapa kali cuba menci1um perut ibunya.

Bagaimanapun, sehingga kini spekulasi itu masih lagi menjadi tanda tanya peminat sama ada benar atau tidak penyanyi itu kini ham1il anak kedua.

Namun, baru-baru ini seorang pengguna Twitter berkongsikan video daripada Insta Story Siti memaparkan penyanyi itu sedang merakamkan nasi ayam yang diterima namun lain yang menjadi perhatian netizen.

Rata-rata netizen berkata mereka seolah nampak seperti baby bump di dalam video tersebut dan bersetuju bahawa ada kemungkinan Siti kini sedang hamil anak kedua.

Malah, meneruusi beberapa lagi Insta Story yang lain turut menampakkan bayang-bayang bentuk badan penyanyi itu seperti sedang mengandung.  Meskipun tiada pengesahan lanjut daripada Siti sendiri, namun rata-rata netizen dan peminat teruja sekiranya perkara itu benar berlaku.

Sumber : ROTIKAYA

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara