Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan penyanyi yang pernah mencetuskan fenomena pada satu ketika dengan lagu-lagunya yang cukup disukai ramai seperti Cinta Muka Buku dan banyak lagi.

Walau bagaimanapun, penyanyi ini tidak terlalu aktif seperti dahulu lagi tetapi meskipun dia yang kini berusia 26 tahun sibuk dengan kerjaya sebagai pensyarah di sebuah universiti swasta muncul dengan lagu baharunya berjudul Tak Kisah Pun yang kini juga telah mencecah jutaan tontonan.

Biarpun begitu, apa yang membuatkan peminatnya seronok melihatnya juga apabila menerusi radio Era, penyanyi ini telah dijemput berkongsikan perkembangan kerjaya kepada semua.

Ditemu bual oleh tiga gandingan penyampai radio Era iaitu, Johan, Haniff dan Ray semakin k3coh suasananya apatah lagi sudah lama tidak berjumpa dengan penyanyi ini dimana dia sekarang menjadi pensyarah dan mengajar subjek bahasa Inggeris.

Namun begitu, apa yang lebih menarik perhatian warganet juga setelah melihat sekeping foto Najwa Latif yang mengenakan pakaian serba hitam ini ternyata cara penampilan penyanyi ini dipuji peminatnya.

Apatah lagi, wajahnya yang manis dan dalam pada masa yang sama foto tersebut membuatkan warganet memuji kecantikan penyanyi berusia 26 tahun ini yang tidak perlu disolek tebal.

“Manisnya dia ni…”

1 1

“Cantiknya dia manisnya…”

2 3

“Awet muda…”

3 3

Sumber: HCL

Previous articleTayang Bibir Kesan Seperti Pembed4han, Sekali Ini Yg Dilakukan Anju Selepas Dikec4m..
Next article“Bakal Terima Menantu, Siap Datang Rumah Belajar Masak…”- Shiela Rusly

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here