Pelakon Veteren ‘7 Hari Mencintaiku 2’, Mohd Idris Telah Kembali Ke Rahmatullah.. Status Terakhir Di Fb Arwh Buat Rmai Seb4k..

Industri hiburan Malaysia telah kehiilangan lagi seorang pelakon veteren Mohd Idris Mohd Diah

Berita sed1h tersebut di kongsi oleh pelakon veteren Zulkifli Ismail di facebook milik beliau

“Innalillahiwa1nailaihirojiun. Pelakon veteran Mohd Idris Mohd Diah @ Idris Mddiah telah kembali ke rahmatullah. Salam takz1ah buat keluarga Allahy4rham.”

Drama terakhir di lakonkan oleh arwah ialah” 7 Hari Mencintaiku 2″

Dalam pada itu pihak Finas juga melahirkan rasa sed1h atas pemergiann arw4h

“FINAS dengan rasa sed1h dan dukacita ingin mengucapkan salam takz1ah kepada seluruh keluarga pelakon veteran berkaliber dan penggiat seni yang dihormati, Allahy4rham Mohd Idris Mohd Diah ataupun Idris Md Diah yang telah men1nggal dunia pada hari Isnin, 14 September 2020. Semoga Allah SWT mencucuri rahmat ke atas r0hnya dan ditempatkan di kalangan hamba-hambaNya yang soleh dan beriman.Al-Fatihah”

Berikut pula status terakhir arw4h di fb yang mengundang sayu ramai

“Entah mengapa ramadhan kali ini… mengungkap sanubari ku… dengan imbauan… yang amat memilukan…. betapa teruja dengan kelulusan membuka kembali fb ku… dan terima kasih kawan kerana masih setia menunggu keputusanku… terima kasih kerana sudi menghulur tali persahabatan….. harap tahan dengan kerenah ku. … yg jarang sangat membuka akaun fb….”

Sumber : http://trendingsangat.pw/

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*