Pelakon veteran viral di TikTok hingga dipuji ramai sangat humble, “Tidak menunjuk…”

Seorang pelakon veteran menjadi bualan hangat di ruangan aplikasi TikTok apabila kebaikannya mengundang rasa terharu individu ini.

Ujar pengguna aplikasi tersebut bertanyakan sesiapa yang mengenali dengan pelakon veteran berkenaan dan berkongsikan sikapnya yang mana sangat baik dan tidak somb0ng.

Ianya bermula apabila pelakon veteran tersebut yang dipercayai Zainol MacWilson kebetulan dijumpainya yang melihat dia susah ingin menyeberangi jalan ses4k dan pelakon berkenaan membantu menjaga jalan.
Pelakon

Perkongsian itu yang disertakan video mengundang orang ramai begitu menyenangi sik4p pelakon tersebut yang turut dided4hkan oleh pengguna yang lain kerana sangat kenal dengan sikap ramahnya.

Bukan sahaja sangat ramah malah tidak somb0ng dengan orang ramai sehinggakan perkongsian daripada individu ini juga mendapat ribuan komen.

“Siapa kenal pelakon veteran kita ni? Baik dan tak somb0ng. Moga bangnon dimurahkan rezeki dan panjang umur,” tulisnya pula diruangan kapsyen.

@rizal94agrofarmsiapa kenal pelakon vateran kita ni?baik dan xsombong.moga bangnon dimurahkan rezeki dan panjang umur #fyp #fypdongggggggg #artismalaysia♬ original sound – user210568876970

Netizen juga berkongsikan kisah berjumpa dengannya yang sangat baik dan peramah terhadap peminat.

“Itulah beza pelakon lama dan baru, sentiasa humble dan tidak menunjuk-nunjuk. Sempoi baru balik kebun”

Pelakon

“Dia orang utara, walaupun kaya tapi kehidupan dia cara kg. Tak somb0ng, cara cakap lembut ja macam anaknya…”

IMG_20210712_130406

“Sejuk je tengok…”

IMG_20210712_130435

IMG_20210712_134817

SumberTiktok

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*