Patutlah! Akhirnya Terjawab Punca Anak2 Brad Pitt Masih Tak Maafkan Ayahnya

Nampaknya aktor Hollywood, Brad Pitt seolah-olah berusaha untuk berbaik semula dengan bekas isterinya, Angelina Jolie. Namun hasrat murninya itu seperti tidak disambut baik oleh anak sulungnya, Maddox Jolie-Pitt.

Malah, Pax juga dih5sut oleh abangnya yang masih belum menerima kebaikan ayahnya.

Pertelingkahan dalam keluarga ini berpunca dari kejadian g4nas oleh Brad beberapa tahun yang lalu dan masih meninggalkan kesan di hati anak-anak. Itu membuatkan Brad s3dih dan dia masih berharap dapat memperbaiki hubungannya dengan anaknya.

Bersikap K4sar

Mengikut apa yang dibaca melalui laman Elle, Maddox dilaporkan masih tidak mahu bercakap dan menjalin hubungan baik dengan ayahnya. Anak sulung daripada enam beradik masih belum menerima sikap k4sar yang dilakukan oleh Brad pada tahun 2016.

Diketahui bahawa pada masa itu Brad dan keluarganya dalam penerbangan peribadi ke Los Angeles, tetapi dalam perjalanan Brad yang m4buk bersikap k4sar terhadap Angelina dan anak-anak. Hal inilah yang membuatkan Angelina nekad mahu mohon cer4i dari Brad. Lebih mengejutkan, Pax juga dikatakan masih tidak bercakap dengan ayahnya.

“Hubungan baik (antara Brad dan Maddox dan Pax) masih belum ada,” kata sumber yang dilaporkan oleh Elle.

Pada bulan Oktober 2019, Brad meluahkan rasa kec3wa kerana Maddox belum menerimanya. Maddox, yang belajar di Universiti Yonsei di Korea Selatan, tetap memilih untuk pulang ke rumah Angelina, bukannya ke rumah Brad. Dengan ini, Brad berusaha memberi perhatian kepada Pax, tetapi juga tidak membuahkan hasil.

Mungkin ramai yang tak tahu, hubungan aktor Hollywood Brad Pitt dan anaknya masih dingin. Baru-baru ini, Pax Thien Jolie-Pitt dilihat menghabiskan masa dengan Angelina Jolie di sekitar Los Angeles. Malah ada rumor mengatakan hubungan Angelina dengan Brad bertambah baik sedikit. Malah, Brad juga pernah menghabiskan masa dua kali di rumah Angelina sejak akhir bulan Jun.

Sumber : murai.my

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*