Connect with us

Viral

“Pakat dok panaih aku tk vaks!n..” Rita Rudaini Pelik & Ger4m Dengan Sikap Netizen?- ‘hati bvsuk’

Published

on

Pelakon jelita, Rita Rudaini mempersoalkan si.kap netizen yang ‘pan.as’ dengan dirinya yang tidak ma.hu divak.sin.

Pe.lik Dengan Si.kap Netizen Selepas Vak.sin

Menerusi Insta Stories, Rita menyatakan bahawa beliau hanya berada di rumah dan meluahkan rasa pelik terhadap si.kap netizen selepas mereka menerima vak.sin.

“Aku kat umah jaa…semua kan di hujung jari sekarang ni..shop online ja. Pakat dok panaih aku tak vak.sin. Aku pun tak faham depa ni sebenaqnya panaih pasal apa. Aku post benda kat IG takdak kena mengena dengan hidup tok nenek hampa pun hampa han.gat.

“Heran..pe.lik sungguh perangai segelintir orang selepas vak.sin ni. jadi pendengki, 24 jam hari-hari mengeji men.gutuk orang tak vak.sin, hati bu.suk, mengata men.gum.pat makanan hari-hari, sa.kit hati tengok life orang..Awat dok jadi lagu tu..”- soal Rita

Tambahnya lagi, beliau dianggap ‘meroyan’ oleh sesetengah netizen apabila membuat hantaran di media sosial.

“Bila kita cakap apa-apa, up apa-apa kata kita mero.yan. Yang hangpa hari-hari dok men.geji orang tak vak.sin dok panggil orang anti.vacc kat fb/ig tu bukan meroyan? Ooo tu zikir kan?- ujar Rita

Luah Rasa ‘Syukur’ Di.ke.ji Netizen Setiap Hari

Dalam pada itu, pelakon filem Mami Jarum ini turut meluahkan rasa ‘syukur’ kerana menerima ke.jian daripada netizen setiap hari.

“Pakat ketaq bi*i ketaq pe**aq dengan aku yang tak vacc ni pasai apa? Hari-hari depa nie dok ‘zikir’ pasal aku… Dengaq cerita dari orang production kat set pun hari-hari dok ‘zikir pasal aku.

“Hebatnya insan yang bernama RITA RUDAINI ni..Setiap hari orang keji dia.. Syukur alhamdulillah…’zikir’ lagi dan lagi dan lagi dan lagi please.”- kongsi Rita

Tambahnya lagi, netizen masih ‘panas’ dengannya meskipun setiap hari beliau berada di dalam rumah.

“Aku hari-hari dok rumah dok minum kopi ja pon,.Pakat ketaq la bi**k2, pe**aq semua dengan  aku ni”- katanya

Sebelum ini, Rita pernah mendedah.kan bahawa nama beliau digu.gur.kan daripada sebuah tawaran biarpun sudah lama dimuktamadkan gara-gara prosedur Operasi Standard (SOP) MKN. Beliau turut menyifatkan Malaysia seolah-olah sebagai sebuah negara dis.kri.mi.nasi yang dalam kesusahan sehingga terpaksa naikkan ‘ben.dera putih’.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: Muraimy

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara