Memiliki haiwan peliharaan kadang-kadang dapat mengisi rasa kekosongan dan keb0sanan. Haiwan seperti kucing menjadi pilihan ramai untuk dipelihara. Bukan itu sahaja spesis haiwan ini juga kadang kala memberikan hiburan kepada pemiliknya.

Baru-baru ini rakaman gelagat seekor kucing berbulu oren duduk di dalam mesin basuh telah mencvri perhatian ramai. Sering dipanggil Oyen, kucing berbulu oren juga turut selalu dikaitkan dengan kenakalan mereka.

Namun begitu, Oyen di dalam rakaman ini memang aneh. Kucing ini duduk di dalam mesin basuh yang berisi pakaian dan merenung ke arah air yang keluar. Macam sedang perhatikan sesuatu yang sangat pelik baginya pun ada. Berikut adalah rakaman Oyen lepak dalam mesin basuh yang dimuat naik menerusi akaun TikTok dengan nama akaun @maurosalazar2846:

@maurosalazar2846

♬ sonido original – maurosalazar2846

Agak-agaknya apa yang sedang difikirkan si Oyen itu ya? Jangan dibasuh sekali Oyen dalam mesin basuh itu sudahlah ya. Apa-apa pun perkongsian rakaman telatah Oyen lepak dalam m3sin basuh ini telah meraih lebih 3.6 juta tontonan dan membuatkan warganet meninggalkan reaksinya di ruangan komen seperti berikut:

“Dia ingat air terjun kot”

Oyen Lepak Dalam Mesin 3

“Nasib perasan dia ada dalam tu hadoii la oyen”

Oyen Lepak Dalam Mesin 2

“Hahahaha air terjun la tu”

Oyen Lepak Dalam Mesin 1

Sumber:himpunanceritalawak

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Previous articleCaprice kesuny1an… sambut ‘birthday’ seorang diri – “Saya tidak pernah rasa l0neliness seperti ini”
Next articleMiliki Wajah Yang Tampan, Atlet Malaysia Welson Sim Berjaya Menjadi Kegil4an Netizen Thailand & China

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here