“Orang terbang, dia nak terbang, orang nak menyanyi dia pon nak nyanyi”- Netizen b3ngang DSV buat aksi melebih lebih

Berikutan tular di media sosial dimana sebuah video klip yang dirakam dan dikongsikan sendiri dari usahawan terkenal, Dato Seri Vida di aplikasi Tiktok buat semua netizen terkedu dan bimbang. Musik video yang diberi nama ‘Ku Ikhlaskan’ menjadi viral kerana pelbagai jenis aksi yang pelik telah dilakukan oleh DSV sendiri.

Difahamkan, DSV menjelaskan isu di set penggambaran bahawa beliau terjatuh dan hampir pengsan di set penggambara musik videonya. Aksinya yang amat bahaya itu banyak ditegur oleh warga netizen dan pemakaian yang pelik buat semua terkejut dengan perubahan beliau..

Video penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen dan reaksi diberikan seperti :

@Ibnughazali94:Dia nak jtuh tu rasa nya satu malysia dahbtahu sebab apa ni. Sbbnya x reti duk diam

@Yusse King:Ni mcm Alice Wonderland character the Red Queen tue

@Mashiho.:The next marsha milan ni nnti . Best Performance AJL37 lagu ni nnti . Mark my words guyss!!

@nurafiqahmontel:nasib dinaikkan je…kalau buat mcm naim Daniel dok kat katil jatuh tergolekla jawab ye…

@awizera:lps satu satu dia buat comeback,nasib sajat & alif sukri dah bersara

Namun begitu, lagu yang beliau akan promosikan ini begitu penting kepada beliau kerana beliau sangat berusaha keras untuk menghasilkannya dan banyak bantuan untuk menyiapkan musik video tersebut dan beliau berharap agar lagu beliau akan meletop di semua sosial media..

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*