“‘One step closer’ konon padahal…”-Sangkaan Ruhainies bertunang, kongsi video bersama Zul Ariffin rupanya ada tujuan lain

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh netizen yang hanya berdurasikan beberapa saat mengenai tertularnya video rakaman seorang pelakon terkenal, Ruhainies yang menayangkan rakaman kepada peminatnya dengan ber’hashtag’kan ‘One Step Closer’ telah mengelirukan ramai pihak. Ramai berfikiran bahawa beliau akan mendirikan rumah tangga dengan artis yang kini menjadi bualan ramai iaitu Zul Ariffin rupanya lakonan di rakaman tersebuat adalah bertujuan pemasaran untuk seorang usahawan terkenal iaitu Shahasan.

Difahamkan, akibat tertular rakamn tersebut, ramai yang menyangka bahawa Ruhainies akan melangsungkan pertunangannya bersama Zul Ariffin kerana beberapa bulan yang lalu, beliau sering dikaitkan dengan pelakon elaki tersebut kerana aksi dan gelagatnya bersama Zul Ariffin seolah olah mereka sedang berpaut kasih.Setelah dibongkarkan oleh para netizen, rupanya musik video yang ditayangkan oleh Ruhaines adalah berunsurkan pemasaran semata mata dan menimbulkan ketidakpuashati dari banyak pihak kerana pemasaran tersebut dianggap pemasaran yang murah dengan menggunakan publisiti artis sendiri..

Tontonan penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen dan reaksi diberikan seperti :

@sha:baru lepas tgok story shah hasan . i pon rasa marketing sebab ruhainis tu kan rapat dgn shah hasan & wanie elena .

@user4825637573293:Aku xperceya pun ruhainis tu nk nikah dah agak marketing, yg beria ckp nikah tu lol

@Zaleha Sheikh Hamid:Apa pandangan anda? masalah nya produk dgn baju yg dyorg pakai sama warna, perasaan x?

@Sha Izz:marketing..sbb sha dgn anis ni diorg rapat.Ingt lg msa sha bg hilux dkt abg viva.Anis ni pn ada skli.

@nad:belakang video shahasaan pun ade zul arifin belakang tu kan

@nanaaaa:sbbtu aku tk terkejut bila kononnya ruhainis dgn zul pin ni sbb artis mmg mcm ni

Walaupun begitu, para peminat Ruhainies dan Zul Ariffin mendoakan yang baik baik untuk pasangan tersebut kerana nampak sepadan dan sesuai bersama. Kesahihan berita tersebut dapat dinilai apabila Ruhainies sendiri merupakan teman rapat usahawan terkenal tersebut.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*