“Nyawa Hujung Tanduk Pon Happy..”- Terlalu Minat Nadhir, Gadis Sanggup Ulang Lakonan

Menerusi satu klip yang menceritakan belakang tabir sebuah drama bersiri yang telah melabuhkan tirai iaitu ‘Nusyuz Berkiblat Cinta’ dimana babak tersebut perlu dilakonkan dengan begitu baik sekali. Namun belakang tabir drama tersebut menghiburkan kerana aksi dan gelagat mereka yang cuba untuk menghayati watak tidak menjadi gara gara terlalu ‘Nervous’ apabila berhadapan pelakon lelaki yang makin popular kini iaitu Nadhir.Drama yang memberi seribu pengajaran kepada semua itu akhirnya melabuhkan tirai dengan babak yang tidak disangka oleh para peminat drama sendiri dan gandingan barisan pelakon dalam drama bersiri itu terlalu profesional dan mantap sekali.

Klip tersebut mendapat bualan ramai apabila lakonan mereka tidak menjadi seperti yang diinginkan kerana gelagat mereka yang cuba mendalami watak itu seperti semborono sahaja. Babak dimana Erfhan yang dilakonkan oleh Nadhir perlu pecah masuk rumah bekas isteri beliau kerana terlalu risau ditangkap oleh pengutip wang atau lebih tepat diknali sebagai ‘along’ kerana terlalu banyak meminjam wang untuk memulakan perniagaan. Perniagaan yang kian merosot itu membuatkan beliau berkecamuk sehingga cuba untuk pecah masuk rumah dan mencederakan rakan bekas isteri beliau. Aksi tersebut harus diloknakan dengan emosi yang betul namun lakonan tersebut perlu diulang kerana pelakon wanita tersebut menahan ketawa dan mengakibatkan semua ikut tergelak.

Rakaman penuh boleh ditonton di:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)


Pelbagai komen diberikan seperti :

@𝒟 ⋆ ˚。:kalau i pun i happy nadhir kottt

@naruto4lyfer♡:aku yang terasa blushinggg dia maliaa

@i:kalau nadhir nak buat apape pon saye redha HAHAHA i will go with the flow aje

@yaya handsome ^3^:kalau macam ni banyak kali repeat scene kena tikerms pun takpe do HAHAHAHHA

@Bellaaaaaa:Sukaa tengok malia acting walaupun first time berlakon (i think lah)

@zoro’s wife:kalau aku dah lemah lutut tergolek dah kat situ

@cari siapa tu:nadhir ni mmg lahir lahir dah handsome keeee

@Syhr R.:Your face are lit

Ulang lakonan kedua diteruskan namun masih tidak berhasil kerana pelakon wanita malu dan berasa gementar apabila bergandingan dengan pelakon lelaki yang makin hangat diperkatakan di sosial media kini. Namun setelah beberapa kali percubaan, hasilnya tidak pernah mengecewakan dan mereka berhasil memainkan watak tersebut dengan begitu baik sekali.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*