Nia Ramadhani Kena Penyakiit Misteri, Keadaan Terkini Jadi Buah Mulut

SETELAH seminggu menahan kesak1itan pada bahagian pergelangan tangan, pelakon Nia Ramadhani memberitahu dia terpaksa menjalani pembed4han di sebuah hospital, baru-baru ini.

Menurut laporan DetikHot, Nia berkongsi mengenai penyak1itnya itu semasa temubual dalam program Nyonya Boss yang dimuat naik di laman YouTube pada Isnin.

Kata Nia, dia tidak mengetahui punca dan penyebab kesak1itannya sehinggalah bertemu dengan doktor bagi mendapatkan raw4tan.

“Saya ke hospital untuk pemeriksaan pada bahagian tangan selepas lebih seminggu terasa sak1it di belakang pergelangan tangan.

Nia ketika mendapatkan raw4tan doktor baru-baru ini.

“Saya tak pasti apa penyebab kesakitan ini, jadi lebih baik saya periksa dengan doktor. Doakan ya mudah-mudahan saya sihat dan tidak apa-apa,” katanya yang turut memaklumkan pembed4han sudah dilakukan baru-baru ini.

Sementara itu, Nia berkata doktor memaklumkan dia mengalami masalah pada tulang dan perlu menjalani pembedahan segera bagi mengelakkan kesak1itan berpanjangan.

Malah, pelakon sinetron Bawang Merah Bawang Putih ini berkata keadaan kesihatannya semakin baik selepas menerima raw4tan itu.

Dia turut meluahkan rasa syukur kerana dikurniakan suami, Ardi Bakrie yang setia menemaninya sepanjang mendapatkan raw4tan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.klmenjeritvideo.dnq.news/2021/01/05/seminggu-sak1t-m1steri-di-pergelangan-tangan-nia-ramadhani-terp4ksa-jalani-pembed4han-d0akan-saya-sihat-dan-tiada-apa-apa/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*