Connect with us

Entertainment

Naik Jet Peribadi & Kapal M3wah, Tunang Ronaldo GEORGINA Dapat Elaun RM459 Ribu Sebulan & Hidup M3wah!

Published

on

GEORGINA RODRIGUEZ

Ibarat bulan jatvh ke riba! Kompas hidup Georgina Rodriguez berubah sepenuhnya sejak dia bertemu bintang bola sepak ternama dunia, Cristiano Ronaldo sejak Jun 2016. Tidak menyangka menjadi pendamping Ronaldo hingga ke hari ini, Georgina yang berasal dari perkampungan kecil di Jaca, Selatan Sepanyol kini menikmati kehidupan m3wah dan penuh glamor apabila dikhabarkan berg3lar tunang kepada pemain kebanggaan kelab Juventus tersebut.

Sepanjang lima tahun menjalin hubungan cinta, mereka dikurniakan seorang anak perempuan berusia tiga tahun yang diberi nama Alana Martina yang lahir pada 12 November 2017. Pun begitu, Georgina turut dilap0rkan menjaga tiga lagi anak Ronaldo iaitu Cristiano Junior dan anak kembar, Eva dan Mateo. Baiknya hati ibu berusia 27 tahun ini… patutlah Ronaldo sayang!

 

Terharu dengan peng0rbanan Georgina tersebut, Ronaldo dilihat tidak lokek berkongsi kesenangan dengan memberi elaun sebanyak £80,000 atau kira-kira lebih RM459 ribu sebulan kepada wanita istimewa itu bagi menyara keperluan hidupnya yang tinggi.

Difahamkan bintang Portugal berkenaan dan Georgina menjalani gaya hidup m3wah di Turin, Itali dengan pendapatan Ronaldo bersama Juventus dianggarkan menc3cah sehingga RM151 juta setahun!

Dengan jutaan ringgit yang diterima, tidak hairanlah Ronaldo dan Georgina termasuk empat anak mereka dapat melayari hidup serba mewah. Bercvti menaiki jet peribadi mahupun percutian di atas kapal m3wah sudah menjadi kebiasaan bagi mereka. Malah, persalinan dan aksesori yang disarung Georgina adalah berjenama mewah antarabangsa dari hujung rambut ke hujung kaki.Mengintai Instagram wanita kelahiran Buenos Aires, Argentina ini, pelbagai koleksi, saiz dan warna beg tangan Hermes ada dalam simpanan Georgina. Itu belum kira kasut, jam tangan dan barangan aksesori lain.

Walau sering ‘dimanjakan’ dengan kemewahan, Georgina tetap menghargai buah hati kesayangan apabila dia menghadiahkan sebuah kereta mewah Mercedes G-Wagon kepada Ronaldo ketika ulang tahun kelahiran ke-35. Dianggarkan harga kereta tersebut bermula dari £93,000 atau kira-kira RM533 ribu.

Georgina Rodriguez
Ketika melah1rkan anak, 3 tahun lepas

Menelusuri latar belakang Georgina, dia merupakan anak kepada bekas pemain bola sepak Argentina yang dikenali sebagai Jorge manakala ibunya bernama Ana. Ketika kecil, Georgina bercita-cita mahu menjadi seorang penari balet namun terpaksa melupakan impian tersebut kerana kesempitan hidup keluarganya.

Georgina juga pernah tinggal di sebuah apartmen yang kecil dan bekerja sebagai pelayan restoran sebelum berhijrah ke Bristol pada usia 19 tahun. Ketika berada di Bristol, Georgina diambil bekerja sebagai pengasuh budak dan menerima bayaran USD18.50 sejam.

Berkat kesungguhan mahu menjalani hidup lebih baik, dia gig1h mempelajari kemahiran berbahasa dan kembali semula ke Sepanyol dan bekerja di butik jenama mewah di Madrid. Dia kemudian diterima bekerja di butik Gucci dan di situlah Georgina dan Ronaldo bertemu sebelum menjalin hubungan lebih serius hingga sekarang.

Walau sibuk menguruskan empat anak, Georgina dilap0rkan mengambil kelas tarian profesional dan mengikuti kelas pengajian Bahasa Inggeris di London untuk meneruskan kerjayanya sebagai peragawati.

Sumber: thesun.co.uk

Kredit foto: Instagram Georgina

Sumber: https://www.nona.my/

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Ariana Rose

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara