Connect with us

Entertainment

“Muka Sama, Jodoh Zizan”

Published

on

Sebelum ini pelakon dan pelawak terkenal Zizan Razak sering digelar ‘penjaga jodoh orang’ kerana kebanyakan selebriti wanita yang pernah digosipkan bersamanya, kini sudah pun berkahwin.

Untuk yang mengikuti perkembangan Zizan pasti tahu kebelakangan ini pelawak itu kini sering digosipkan bersama pengacara wanita terkenal iaitu Uyaina Arshad pula.

Terbaharu, pelawak itu memuat naik video bersama pengacara tersebut di laman sosial Instagramnya untuk mengajak peminatnya menyaksikan drama lakonan pengacara itu.

Sebagai rakan artis, mungkin Zizan mahu memberi support kepada drama lakonan pengacara tersebut.

Akan tetapi apabila meninjau di ruangan komen pelawak itu, ramai pula yang menjodohkan Zizan bersama Uyaina yang dikatakan sepadan bagai pinang dibelah dua.

Uyaina juga dilihat turut membalas komen Zizan mengatakan berharap dapat berkerja sama dengan beliau pula selepas ini.

Memetik kata-kata Zizan dari laporan Harian Metro sebelum ini, katanya pada masa ini dia tidak berfikir mengenai soal jodoh, malah lebih memilih untuk menjaga keluarganya.

“Buat masa ini, saya tak fikir mengenai kahwin atau apa sahaja ke arah jodoh. Saya tiada masalah mengenainya kerana banyak perkara lain yang lebih penting untuk diberikan perhatian. Saya menjaga ibu dan keluarga saya.

It’s okay Zizan, aturan Allah SWT tu lah yang sebaik-baiknya buat kita.

Marilah kita doakan supaya suatu hari nanti Zizan bertemu cinta hati. Amin!

Sumber : HOT.FM

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2020 Metro Rimbabara